Netflix zou werken aan The Elder Scrolls-serie

thumbnail

Volgens geruchten wordt er door Netflix op dit moment hard gewerkt aan een TV-serie gebaseerd op The Elder Scrolls. De verkenningsgame waarin je vooral aan het vechten en verzamelen bent in een historische setting is erg populair bij fans van het RPG-genre. Een serie zou dus niet heel gek zijn. Het gerucht wordt momenteel verspreid door Daniel Richtman, een insider. Gezien het succes van The Witcher ziet men wel brood in het verfilmen van deze game-serie. Officieel is echter niet bekend gemaakt dat er een serie zal gaan komen. Op dit moment heeft Bethesda (Microsoft inmiddels) alle rechten voor de gamesreeks.

 • 5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  399
  3 maanden geleden

  Heb Oblivion en Skyrim meerdere keren uitgespeeld.Dus dat wordt dan echt een must watch voor mij.Hopelijk doen ze wat leuks met de protagonist want die hoor je niet in de spellen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box