NBA 2K22 en SoundCloud slaan de handen ineen voor de jaarlijkse ‘2K Beats: The Search’

thumbnail

2K kondigde vandaag de derde jaarlijkse ‘2K Beats: The Search’ om nieuw muzikaal talent te ontdekken in samenwerking met SoundCloud, een next-generation muziekentertainmentbedrijf. De wereldwijde muziekzoektocht begint op 17 november* en roept artiesten op om hun originele muziek in te sturen voor de kans om hun nummers te laten horen aan NBA 2K22-spelers van over de hele wereld.

“De NBA 2K-soundtrack heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een waar platform voor het ontdekken van muziek, waar onze spelers tracks kunnen ervaren van nieuwe en aspirant-muzikanten tot enkele van de grootste wereldwijde supersterren die er zijn,” aldus David Kelley, Senior Manager of Global Partnerships and Music Licensing bij 2K. “Dit jaar werken we samen met SoundCloud, een top platform voor het ontdekken van onafhankelijke muziek en een leider in de industrie als een van de meest artist-forward platforms die er zijn. Door de krachten met hen te bundelen, wil NBA 2K deze artiesten inspireren om nieuwe muziek te maken die impact heeft en hen de potentiële mogelijkheid geeft om gehoord te worden door miljoenen van onze spelers. We hebben al ongelooflijk divers en verbazingwekkend talent aan het licht zien komen via ‘2K Beats: The Search’ en we kunnen niet wachten om te horen wat er volgt.”

“De rol van SoundCloud in het doorbreken van muziek en het verbinden van een jonge, diverse en invloedrijke gemeenschap van artiesten en fans is ongeëvenaard. In combinatie met de NBA 2K-soundtrack, een topplek om te ontdekken wat er nieuw is op muziekgebied, biedt ‘2K Beats: The Search’ artiesten op SoundCloud een ongelooflijke kans om een breder publiek te bereiken en nieuwe fanbases aan te spreken,” aldus Shauna Alexander, Global Vice President of Brand Partnerships bij SoundCloud. “Dit is de perfecte eerste van vele mogelijkheden om samen te werken aan het uitbreiden van wegen voor nieuwe muziekontdekking voor zowel SoundCloud als NBA 2K.”

Opkomende artiesten kunnen hun originele muziek indienen bij 2K en SoundCloud op de officiële ‘2K Beats: The Search’ website en SoundCloud Repost artiesten kunnen hun muziek indienen via het Pitch to Partners tabblad. Om nog meer zichtbaarheid voor hun muziek te krijgen, kunnen aspirant-artiesten @NBA2K en @SoundCloud taggen met #2KBeatsTheSearch op sociale media. De winnende artiesten worden in 2022 toegevoegd aan de soundtrack van NBA 2K22.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box