Gelukkige huisdieren tijdens Pokemon presents Super Pet Contest

thumbnail

The Pokémon Company International toont vandaag in een schitterende video enkele bijzondere deelnemers aan de ‘Pokémon Presents Super Pet Contest’. De show wordt gepresenteerd door de legendarische trainer Michelle Visage en Pikachu.

Het populaire event – geïnspireerd op de Super Contest Shows uit de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl, die vanaf 19 november 2021 exclusief verkrijgbaar zijn voor Nintendo Switch-systemen – kende meer dan 30.000 inzendingen van pluizige en niet-pluizige huisdieren in alle soorten en maten. Fans uit Nederland, België, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland stuurden foto’s van hun gezelschapsdier in. Ze wilden zo kans maken om in de video met de huldiging van de winnaars te verschijnen en om getoond te worden op de officiële socialemediakanalen van Pokémon. Na een openbare stemming waarbij fans van over de hele wereld meer dan 400.000 keer hun stem uitbrachten op de website van de ‘Pokémon Presents Super Pet Contest’, koos Michelle Visage de onderstaande huisdieren uit.

De categorie CLEVER:
Naam van huisdier: Fish; land: Verenigd Koninkrijk

De categorie COOL:
Naam van huisdier: Lil Elsa; land: Verenigde Staten

De categorie CUTE:
Naam van huisdier: Flora; land: Verenigde Staten

Bekijk de volledige huldigingsshow met de winnaars en runner-ups van de ‘Pokémon Presents Super Pet Contest’ in elke categorie op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon via https://youtu.be/gtHEHdNRDAA.

Trainer Michelle was op zoek naar lieftallige deelnemers die zich onderscheidden door CLEVER showmanschap, COOL gedrag en CUTE looks.

Over het hoge niveau van de deelnemers zei Michelle het volgende: “Ik weet hoe belangrijk onze geliefde gezelschapsdieren zijn. Het was dan ook een feest om elke dag al die prachtige inzendingen te bekijken! Zonder de steun van al die stemmers had ik geen keuze kunnen maken. Ik wil jullie allemaal bedanken, omdat jullie deze schattige vrienden de liefde schenken die ze ook echt verdienen.”

Fans die graag meer schitterende foto’s van dit geweldige event willen zien, kunnen naar de website van de ‘Pokémon Presents Super Pet Contest’ gaan om de beste foto’s in elke categorie te bewonderen, de volledige galerij met ingezonden foto’s te bekijken en hun favorieten te delen via Pokemon.com/Global/SuperPetContest.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box