Train Life: A Railway Simulator zit op het juiste spoor

thumbnail

Train Life: A Railway Simulator zit op het juiste spoor! Twee maanden na de lancering in Vroegtijdige Toegang op pc (Steam en Epic Games Store), wordt de game nog steeds zeer hoog gewaardeerd door de gaming-community (83% positieve reviews) en gaat hij volle vaart voorwaarts met een grote update. Train Life is de eerste simulator die spelers tegelijk het leven van een treinmachinist laat ervaren en hun eigen treinbedrijf laat beheren.

Klik hier voor de trailer van de nieuwe Train Life – A Railway Simulator-update

De update voegt twee nieuwe, internationale (ICE) treinen toe aan de game. Deze hogesnelheidstreinen van het Duitse treinbedrijf Deutsche Bahn verbinden verschillende grote Duitse steden in Train Life. De nieuwe update laat spelers rijden met de ICE 3- en ICE 4-modellen, vanuit de zeer realistische reproductie van de machinistencabine.

Naast de nieuwe treinen zijn er ook nieuwe spoorlijnen en stations. Je kunt nu reizen naar Londen, Parijs, Brussel, Amsterdam en vele andere getrouw nagemaakte stations om passagiers te vervoeren of goederen te leveren.

Daarnaast zijn er nieuwe scenario’s toegevoegd aan de Mission-mode, waarin spelers onder bepaalde omstandigheden diverse missies moeten voltooien. Om deze uitdagingen te voltooien is kennis van de voertuigen van essentieel belang.

Tenslotte zijn er diverse problemen opgelost om de kwaliteit, de stabiliteit en het realisme van de game te verbeteren.

Bekijk de livestream die gisteren plaatsvond met de Simteract-ontwikkelaars, waarin ze de nieuwe features van de update bespreken:

Klik hier om de video met de Simteract-ontwikkelaars te bekijken

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd jezelf als treinmachinist ontwikkelen. Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist beheer je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. NACON en Simteract hebben de focus gelegd op realistische treinmodellen en zowel vermakelijke als authentieke  management-gameplay. Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box