NBA 2K21 levert een spectaculaire eerste blik op next-gen gameplay

thumbnail

Vandaag onthulde 2K de eerste echte blik op wat gamers kunnen verwachten van NBA 2K21 op de next-gen consoles die in november uitkomen, middels een gloednieuwe gameplay-video die is opgenomen op de PlayStation 5. NBA 2K21 is helemaal opnieuw opgebouwd om de ongelooflijke kracht, snelheid en technologie van de next-gen consoles te kunnen gebruiken en verschijnt in de Benelux op 10 november voor Xbox Series X en Xbox Series S en op 19 november voor PlayStation 5.

“Nooit eerder hebben we dit niveau van visuele ondersteuning en realisme kunnen leveren in een videogame,” aldus Greg Thomas, president bij Visual Concepts. “NBA 2K21 is een opvallende titel die het beste de belofte van next-gen waarmaakt: revolutionaire graphics, razendsnelle laadtijden en ongelooflijke nieuwe functies en gameplay die alleen mogelijk zijn op next-gen hardware.”

De video van vandaag biedt een rauwe blik op de next-gen gameplay voor NBA 2K21, met een oefenwedstrijd tussen de Golden State Warriors en de Dallas Mavericks. Spelers worden direct meegenomen naar de actie op het veld – alsof ze zelf aanwezig zijn – en de game is tot leven gebracht dankzij de nieuwe AI-systemen die ieder persoon in de arena aansturen! De nieuwe Rail Cam presenteert de gameplay van NBA 2K21 op een dynamische en visueel verbluffende manier, waardoor het spel naar nieuwe meeslepende hoogten wordt getild.

De next-gen versie van NBA 2K21 maakt een geweldige sprong voorwaarts en is de grootste game uit de franchise tot nu toe. Er is heel veel uitgebreid en verbeterd, waaronder:

  • Een oogverblindende sprong in grafische vooruitgang: verlichting, textures, physics, animaties en meer die de visuele next-gen presentatie van NBA 2K21 tot het uiterste drijven;
  • Herbouwde player movement en player impact, aangedreven door animatie- en collision engines op het veld die zorgen voor een vloeiende, maar nog altijd uitdagende game;
  • De hele arena komt tot leven met meer dan 150 unieke door AI bestuurde personages die naadloos samenwerken om een baanbrekende Lower Bowl-ervaring te creëren;
  • Een uitgebreide soundtrack met 202 nummers bij de lancering, met nog meer nummers die zullen verschijnen in de toekomst.

De gameplay-video van vandaag is nog maar het begin en er komt binnenkort veel meer informatie over NBA 2K21 voor next-gen consoles. Vanaf morgen zullen we alle nieuwe gameplay-specifieke functies van de next-gen versie opsplitsen in drie Courtside Reports die core gameplay, nieuwe movements en de ‘Impact Engine’ behandelen, evenals de AI van de next-gen en grote veranderingen in de MyPLAYER BUILDER. Bovendien kunnen NBA 2K21-fans de komende weken uitkijken naar wat er nieuw is in MyCAREER, de WNBA, MyGM en MyLEAGUE. Natuurlijk krijgen fans ook een uitgebreide kijk op wat de grootste uitbreiding van de online basketbalcommunity van NBA 2K21 tot nu toe zal zijn: de ervaring die voorheen bekend stond als de Neighborhood.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x