Namco Bandai kondigt Ni No Kuni: Wrath of the White Witch aan

thumbnail

NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S. kondigt vandaag aan dat, naast de reguliere versie, er een gelimiteerde versie zal verschijnen van Ni no Kuni: Wrath of the White Witch™. De Japanse RPG zal enkel op het PlayStation®3 computer entertainment systeem verschijnen. Deze versie zal slechts voor beperkte duur beschikbaar zijn bij verschillende retailers. Ni no Kuni: Wrath of the White Witch vertelt het verhaal van Oliver, een jongen die tussen twee werelden reist om zijn moeder te redden en is ontwikkeld door de alom geprezen Japanse ontwikkelstudio LEVEL-5. De grafische stijl is in samenwerking met de legendarische Japanse animatiestudio Studio Ghibli gecreëerd terwijl de muziek gecomponeerd wordt door Joe Hisaishi.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch – Wizard’s Edition, zoals de gelimiteerde editie door het leven zal gaan, bevat een copy van The Wizard’s Companion, het spreukenboek wat Oliver op zijn reis gebruikt en is een hardcover boek van maar liefst 300 pagina’s. Het full color boek bevat een overzicht van alle wezens uit de wereld van Ni no Kuni, daarnaast beschrijft het boek nauwkeurig alle beschikbare items, spreuken en geschiedenis. De Wizard’s Edition bevat daarnaast ook een pluche pop van Drippy, Oliver’s gids tijdens zijn avonturen en 2 exclusieve DLC figuren, “golden mite” en “golden drongo”.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch is het hartverwarmende verhaal over een jongen genaamd Oliver. Hij begint een avontuur in een onbekende wereld om een tovenaar te worden om zo zijn overleden moeder terug te brengen van haar dood. Tijdens zijn reizen maakt Oliver nieuwe vrienden en temt hij veel van de prachtige wezens die de wereld bevolken en stoomt hij ze klaar om voor hem tegen andere vijanden te vechten.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch is vanaf 25 januari 2013 verkrijgbaar in Europa en Azië en bevat zowel de Engelse als Japanse voice-over. De schermteksten zullen in het Engels, Spaans, Italiaans, Duits en Frans zijn.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x