Nacon presenteert nieuwe video’s tijdens AG French Direct

thumbnail

Tijdens AG French Direct, een online-event van online media-publicatie ActuGaming, onthulde NACON met plezier exclusieve video’s van drie van zijn in Frankrijk geproduceerde titels: Session, Roguebook en Vampire: The Masquerade – Swansong.

Een teaser-trailer voor de game Session, die nu beschikbaar is in Vroegtijdige toegang, introduceerde de content die de volgende grote update zal brengen. Bereid je voor om een nieuwe locatie te verkennen met New-Yorks beroemde skate-spot “Jerome Avenue Banks,” speel met 3 nieuwe skaters (Antiferg, Mark Appleyard en Billy Marks), gebruik de director-mode om de meest geavanceerde tricks op te nemen en geef je eigen draai aan 4 nieuwe personage-modellen. De update, die nog meer verrassingen omvat, gaat live in februari 2022.

Bekijk hier de teaser voor de nieuwe Session-update

Roguebook speelt zijn volgende troefkaart! Deze nu voor pc beschikbare game verwelkomt een nieuwe update: flash gems. Deze edelstenen voor eenmalig gebruik kun je tijdens gevechten aan je kaarten toewijzen voor een overweldigende bonus die het tij van de strijd kan keren. Daarnaast brengt deze update nieuwe vijanden en verhalende events met zich mee mee. Tenslotte is de releasedatum voor consoles onthuld: Roguebook komt in februari 2022 ook naar PS4, Xbox One en Nintendo Switch.

Klik hier om de nieuwe Roguebook-trailer te bekijken

Volgend op de recente onthulling van de 3 speelbare helden in Vampire: The Masquerade – Swansong, focust de nieuwe video op de soundtrack van de game, en dan in het bijzonder de componist ervan: Olivier Deriviere. Hij bespreekt zijn creatieve proces voor het samenstellen van de thema’s van elk van de helden. Galebs rechtvaardigheidsgevoel, Leysha’s tedere gevoelens voor haar dochter, Emems verlangen naar vrijheid en haar status als koningin van de nacht… Olivier Deriviere liet zich door de achtergronden van deze personages inspireren om een unieke muzikale wereld te scheppen.

Klik hier voor Olivier Deriviere’s interview over Vampire: The Masquerade – Swansong

Session is een authentieke en realistische simulatie voor skateboarding-fans. De wereld van Session viert de gouden eeuw van skateboarding en presenteert getrouw de creativiteit, cultuur en maffe geest van de sport toen deze in de jaren 90 snel populairder werd. Dankzij de realistische physics biedt de game een innovatieve, nooit eerder vertoonde skateboard-gameplay: de True Stance Stick.

Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment, de ontwikkelaar van Faeria, en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 4 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team via tactische turn-based gevechten te strijden tegen de legendes van het Roguebook.

In de verhalende RPG Vampire: The Masquerade – Swansong, die is gebaseerd op de 5e editie van Vampire: The Masquerade, krijgt de speler de controle over 3 vampiers die behoren tot verschillende clans van de Camarilla, het geheime genootschap waar de meeste vampiers deel van uitmaken. De speler speelt wisselend met de drie vampiers voor verschillende perspectieven die leiden tot nieuwe inzichten die helpen om feit van fictie te scheiden. Omringd door geruchten over samenzwering, moord en machtsstrijd moet de speler zijn clan beschermen, de waarheid ontdekken en boven alles gehoorzamen aan de Masquerade, de vampierwet die is ontworpen om het bestaan van alle nachtwezens voor de mens te verbergen.

Session is in vroegtijdige toegang verkrijgbaar op Steam en Xbox consoles.
De volledige versie van de game komt in de zomer van 2022 naar pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch

Roguebook is nu verkrijgbaar op pc (Steam) en verschijnt In februari 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Vampire: The Masquerade – Swansong komt in februari 2022 beschikbaar voor
pc (Epic Games Store) en consoles.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box