NACON MG-X Pro is nu verkrijgbaar voor iOS apparaten

thumbnail

NACON introduceerde vorig jaar met de MG-X Pro een ideaal product voor Android-bezitters om zonder compromissen met het comfort en de ergonomie van traditionele controllers op Android-smartphones te kunnen spelen. Nu borduurt NACON voort op dat succes en introduceert het de Made for iPhone MG-X Pro, die vanaf nu elke iPhone kan omtoveren in een draagbare console.

De NACON Made for iPhone MG-X Pro is ontworpen voor Xbox Game Pass Ultimate en iPhone-games en beschikt over zowel de Apple-licentie als de Microsoft-licentie. De MG-X Pro beschikt over een batterij die tot wel 20 uur mee gaat en de Bluetooth 5.0-technologie zorgt voor een naadloze verbinding tussen de telefoon en de MG-X Pro, zodat je vertragingsvrij kan gamen. De NACON MG-X Series app is gratis verkrijgbaar in de App Store en zorgt ervoor dat je apparaat altijd up-to-date is.

Je kunt de MG-X Pro in een handomdraai combineren met je smartphone voor volledige controle over alle Xbox Game Pass Ultimate-content, compatibele games uit de Apple App Store, GeForce Now en Steam Link waarbij dit accessoire dankzij de soft-touch coating je het gevoel geeft een echte controller in handen te hebben. Asymmetrische joysticks, bumpers, triggers, actieknoppen en Xbox-besturing: De MG-X Pro is compatibel met alle iPhone®-modellen die draaien op iOS 14 of hoger.

De MG-X Pro beschikt over twee handgrepen, om zo het échte console-gevoel naar de handheld te brengen.

Features:

 • De Xbox-ervaring waar je maar bent: Designed for Xbox mobile-houder, ideaal voor het Game Pass Ultimate-aanbod of om andere compatibele mobile games te spelen naast Nvidia GeForce Now en Steam Link.
 • Ergonomische handgrepen: het design is geschikt voor alle handen en zorgt dankzij de gripcoating voor optimaal comfort.
 • Volledig beveiligd: De verstelbare opening klemt de smartphone stevig vast voor maximale stabiliteit.
 • Draadloze verbinding: de smartphone kan gemakkelijk met de MG-X Pro worden verbonden via Bluetooth 5.0.
 • Levensduur batterij 20 uur*: De ingebouwde oplaadbare batterij zorgt ervoor dat je moeiteloos urenlang door kunt spelen. De LED-indicator geeft aan hoeveel leven er nog in de batterij zit.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx