EPOS brengt verbeterde versie externe geluidskaart uit

thumbnail

Het premium gaming-audiomerk EPOS heeft hun nieuwe externe geluidskaart onthuld: de GSX 1000 2nd edition. Voortbouwend op het grote succes van de GSX 1000, biedt de tweede editie een bijgewerkt ontwerp, hoogwaardige microfoon input en USB-C- power input. Het apparaat beschikt ook over ultramodern 7.1-surround geluid en de mogelijkheid om geluidsprofielen aan te passen aan de exacte voorkeuren van spelers zonder de zuiverheid van game chat te beïnvloeden. De GSX 1000 2e editie biedt een superieure audio-ervaring in één uitzonderlijk apparaat. Voorheen was deze visuele upgrade alleen beschikbaar in Japan, maar deze is nu ook beschikbaar voor consumenten wereldwijd.

Nieuw en fris ontwerp
De GSX 1000 2nd edition bevat een aantal moderne visuele veranderingen, zoals een strakke, stijlvolle volledig zwarte kleurstelling met een nieuw ontworpen Windows-gesynchroniseerd volumewiel en touchscreen LED-display. De geluidskaart is nu uitgerust met USB-C, een verbetering ten opzichte van de micro-USB-kabel die in het eerste model werd meegeleverd. Ook de inkomende en uitgaande microfoonprestaties zijn geüpdatet waardoor het geluidspad is verbeterd voor kraakheldere communicatie.

Gecontroleerde en aanpasbare audio-ervaringen
De gepatenteerde, hightech audio-engine zorgt voor een verbeterde immersie en audioprestaties. Met aanpasbaar 7.1-surround geluid levert de GSX 1000 2nd edition diepe maar natuurlijke bassen, nauwkeurige middentonen en heldere hoge frequenties voor zeer nauwkeurige audiosignalen. Spelers kunnen de optie ‘Direction Sounds’ gebruiken om geluidsversterking in elke richting mogelijk te maken, waardoor ze de voordeel behalen in online wedstrijden met hoge intensiteit. Specifiek afgestemde audio-presets zoals verhaal, muziek, esports en neutraal zijn allemaal inbegrepen.

Afzonderlijke audiostreams
Het balanceren van game-audio en voice chat is essentieel voor elke gamer. Afzonderlijke controle over game-audio en chatstreams stelt gebruikers in staat om de mix op het moment aan te passen, zodat communicatie de chaos van de strijd kan doorbreken. Met de GSX 1000 2nd edition kunnen spelers het mixen van audio gemakkelijk aanpassen. Aanpasbare audio-opties omvatten surround sound, galm, EQ en directioneel geluid, allemaal in combinatie met voice chat die duidelijk en onverwerkt blijft.

Prijs en beschikbaarheid
De GSX 1000 2e editie is verkrijgbaar op de officiële EPOS-website en bij geselecteerde retailers voor de adviesprijs van €199 EUR.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx