NACON kondigt nieuwe contriller aan voor Playstation 5

thumbnail

NACON, een leidende partij in de uitgave van videogames en ontwerper van premium-gaming-accessoires, kondigt met veel plezier de komende release aan van een nieuwe controller die speciaal voor PlayStation is ontworpen. Met meer dan 6 miljoen verkochte NACON PS4-controllers, inclusief de 1,6 miljoen van zijn NACON Pro-lijn die sinds 2016 zijn verkocht, zijn de features van NACON-controllers een hit bij vele competitieve gamers.

Dit nieuwe model in de Revolution-lijn is de culminatie van jaren ervaring en NACONs passie voor gaming. We wilden de best mogelijke controller maken, een controller die spelers volop voordeel zou bieden. De Revolution 5 Pro combineert het beste van onze expertise, technologische innovatie en ergonomie,” aldus Yannick Allaert, hoofd van de accessoires-divisie bij NACON. “Mijn dank gaat uit naar onze langdurige partner Sony Interactive Entertainment, die ons heeft geholpen dit product op de best mogelijke manier te maken.”

TECHNOLOGISCHE INNOVATIE

De Revolution 5 Pro is het resultaat van jaren research en constante gesprekken met spelers en professionele gamers over eerdere NACON-controllers. Het resultaat is een unieke controller wat betreft design, ergonomie, comfort, precisie en technologische innovatie. Tot de nieuwe features behoort de Hall Effect-technologie, die grotere nauwkeurigheid mogelijk maakt met de joysticks en triggers, evenals een zeer lange levensduur.

De hele controller is ontworpen met verantwoordelijk voor het milieu in het achterhoofd. De optie om belangrijke componenten te kunnen repareren en vervangen was vanaf de eerste ontwikkelfase van groot belang.

De officieel gelicenseerde Revolution 5 Pro is compatibel met PS5, PS4 en pc*, zowel bedraad als draadloos, en is de perfecte metgezel voor competitieve gamers die streven naar de beste prestaties. De controller is volledig aanpasbaar voor elke speler en kan meer dan 10 uur gebruikt worden voordat hij weer moet worden opgeladen. Als extra voordeel is de controller niet alleen via Bluetooth met draadloze headsets te verbinden, maar ook geschikt voor bedrade headsets via de bijgeleverde 3.5 mm jack.

De Revolution 5 Pro van NACON komt beschikbaar in oktober 2023.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx