My Hero ULTRA RUMBLE verschijnt op 28 september 2023

thumbnail

MY HERO ULTRA RUMBLE, de online multiplayer game gebaseerd op het My Hero Academia-universum, komt 28 september uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Eijiro Kirishima, Momo Yaoyorozu en Ibara Shiozaki voegen zich bij het rooster dat al te zien was in de Open Beta Test van MY HERO ULTRA RUMBLE: spelers kunnen nu kiezen uit 18 van hun favoriete Heroes en Villains om een team te vormen en te strijden voor de overwinning in een battle royale game. Acht teams van drie spelers gaan de strijd aan om als laatste overeind te blijven in een enorme fase en moeten vechten om te overleven, maar ook in beweging blijven omdat het strijdgebied krimpt naarmate de tijd verstrijkt, waardoor ze steeds dodelijker confrontaties met hun rivalen moeten aangaan.

Spelers kunnen een voorsprong op de game krijgen door het My Hero ULTRA RUMBLE X (Twitter) account te volgen: op de releasedag worden er in-game cadeaus weggegeven, afhankelijk van het totale aantal volgers op de pagina!

De gevechten zullen hevig zijn en elk personage zal zijn Quirk tot het uiterste drijven. Held of schurk, het is tijd om je op te warmen, de strijd begint volgende week!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx