NACON en crea-ture Studios bundelen krachten voor uitgave en distributie van SESSION

thumbnail

NACON en crea-ture Studios maken met plezier bekend dat zij hun krachten bundelen voor de uitgave en distributie van de game Session: Skateboarding Sim Game, een nieuwe skateboardingsimulatie die momenteel verkrijgbaar is in vroegtijdige toegang (early access). Met meer dan 85% positieve reviews op Steam wordt er halsreikend uitgekeken naar deze game vanwege zijn meeslepende ervaring en innovatieve gameplay.

Session is een authentieke en realistische simulatie voor skateboarding-fans. De game is momenteel in ontwikkeling bij de Montreaalse studio crea-ture, die is opgericht door Marc-André Houde en Vincent Da Silva, twee videogame-veteranen en ervaren skateboarders. De game is verkrijgbaar in vroegtijdige toegang op Steam (pc) en als Game Preview-versie op Xbox One / Xbox Series X|S-systemen. De game wordt nu reeds alom geprezen vanwege zijn kwaliteit en realisme, en belooft de nieuwe standaard in het genre te worden.

De wereld van Session viert de gouden eeuw van skateboarding en presenteert getrouw de creativiteit, cultuur en maffe geest van de sport toen deze in de jaren 90 snel populairder werd. Dankzij de realistische physics biedt de game een innovatieve, nooit eerder vertoonde skateboard-gameplay: de True Stance Stick, waarbij beide voeten los van elkaar worden bestuurd met de twee controller-sticks. De leercurve is net zo veeleisend als in het echt: spelers moeten echt oefenen om het board te kunnen besturen en de verschillende tricks te kunnen uitvoeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe stunts. De game heeft een geïntegreerde video-editor, waarmee spelers hun grootste successen kunnen vereeuwigen.

In een stedelijke ‘open wereld’-omgeving die diverse iconische locaties van de sport vertegenwoordigt, kunnen skateboardfans hun eigen legendes schrijven, waarbij ze gaandeweg hun uitrusting uitbreiden en hun eigen kledingstijl ontwikkelen.

Honderdduizenden spelers hebben de huidige versie van dit eerbetoon aan skateboardingfans al gespeeld, en volgen de ontwikkeling ervan op de voet.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x