N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure komt op 24 juni naar PlayStation 4

thumbnail

Nadat N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure aan het eind van april op Steam uitkwam kondigt de Nederlandse uitgever , SOEDESCO, vandaag aan dat N.E.R.O. op 24 juni op de PSN Store zal uitkomen. Er zal in Europa ook een fysieke versie uitkomen op die datum. Een release in Noord-Amerika zal kort hierop volgen. Pers was bijzonder lovend over N.E.R.O. vanwege het ontroerende verhaal en bijzondere visuals.

N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure is een prachtige reis door de fantasiewereld van een jongetje. Hij speelt een cruciale rol in het ontdekken van het mysterie van deze wereld. Ontdek door zijn ogen de historie achter deze wereld en laat je meevoeren door sfeervolle omgevingen en de rauwe emotie waarmee je te maken krijgt. Spelers worden uitgenodigd om gevoelens te ontdekken en te verkennen die niet vaak aangesneden worden in videogames. Enkel door het ontdekken van de vier levels kunnen alle puzzels gevonden worden en zal het cryptische en mysterieuze verhaal duidelijk worden

N.E.R.O.: Nothing Ever Remains Obscure kwam in 2015 voor het eerst uit op de Xbox One en kwam in april 2016 op Steam uit.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x