Sacred Legends aangekondigd voor mobiele platforms

thumbnail

Vandaag maakt een van de meest geprezen fantasy franchises op Windows PC en consoles zijn debuut op mobiele platforms, met bekende personages, asynchrone coöperatieve gameplay en intense duels in de PvP-arena. Sacred Legends is ontwikkeld door Chimera Entertainment, de studio achter het wereldwijde succes Angry Birds Epic, en uitgegeven door Deep Silver FISHLABS, het bedrijf achter de Galaxy on Fire-serie. In Sacred Legends vorm je een team met andere spelers om het gedoemde koninkrijk Ancaria te redden uit de klauwen van plunderende hordes demonen.

Sacred Legends is op maat gemaakt voor smartphones en tablets en combineert een aantal van de beste onderdelen van de Sacred-reeks, speciaal aangepast voor de nieuwe platforms zoals coöperatieve gameplay, ontwikkeling van je held, buitverzameling, crafting en het gebruik van runen en toverspreuken. Sacred Legends is geschikt voor zowel casual als hardcore spelers dankzij de unieke combinatie van toegankelijke gameplay en een overdaad aan content en opties. Hierdoor laat de game de keuze aan de spelers of ze zich volledig op de game storten of zo nu en dan even spelen. Het verhaal van Sacred Legends speelt zich af na de gebeurtenissen in Sacred Underworld, de bij fans zo geliefde uitbreiding van het originele Sacred.

Sacred Legends is vanaf 26 mei gratis te downloaden in de Apple App Store in Nederland. In de rest van de wereld zal de app op een later tijdstip beschikbaar zijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx