Mortal Kombat 1-trailer laat gevecht zien tussen Invincible’s Omni-Man en The Boys’ Homelander

thumbnail

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben een nieuwe Mortal Kombat 1trailer vrijgegeven met daarin het langverwachte gevecht dat nu beschikbaar is in het Mortal Kombat-universum – Omni-Man vs. Homelander!

De epische konfrontatie brengt de twee populaire gastpersonages op brute wijze samen. Omni-Man, de Viltrumite-krijger die hongerig is naar wereldheerschappij, neemt het op tegen Homelander, het machtigste wezen op aarde en de leider van The Seven. Afhankelijk van waar je loyaliteiten liggen, is het aan de spelers om te beslissen welke vechter de ultieme krachtmeting wint.

Omni-Man, geïnspireerd door de Invincible strip en Prime Video animatieserie voor volwassenen, is momenteel beschikbaar voor Kombat Pack-bezitters of als een standalone aankoop. Homelander, die te zien is in de serie The Boys op Amazon Prime Video, is nu beschikbaar als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack-bezitters, gevolgd door brede beschikbaarheid op 11 juni.

Mortal Kombat 1 is het nieuwste deel in de veelgeprezen Mortal Kombat-videogamefranchise, ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios en introduceert een herboren Mortal Kombat-universum met iconische helden en schurken die opnieuw zijn bedacht zoals ze nog nooit eerder zijn gezien. De game bevat een brede cast van legendarische vechters met geheel nieuwe achtergrondverhalen, waaronder Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung, Johnny Cage, Kenshi, Smoke, Rain, Li Mei , Tanya, Baraka, Geras, Reptile, Ashrah, Havik, General Shao, Sindel, Nitara en Reiko, samen met een aparte selectie Kameo Fighters die kunnen assisteren tijdens wedstrijden.

Het Mortal Kombat 1 Kombat Pack bevat de Jean-Claude Van Damme character skin voor Johnny Cage (nu verkrijgbaar); een week lang vervroegde toegang tot zes speelbare DLC-personages – Omni-Man (nu verkrijgbaar), Quan Chi (nu verkrijgbaar), Peacemaker (nu verkrijgbaar), Ermac (nu verkrijgbaar), Homelander (nu verkrijgbaar) en Takeda Takahashi (releasedatum nog te bevestigen); en vijf DLC Kameo Fighters. Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition of kan apart worden gekocht.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  9 dagen geleden

  Zijn twee van de beste superhelden series van deze tijd.Heel tof dat ze deze karakters beschikbaar gemaakt hebben bij de Mortal Kombat 1 roster.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx