Modern Warfare 2 Resurgence pack vandaag beschikbaar op Live

thumbnail

Het Call of Duty: Modern Warfare 2 Resurgence-pack is vanaf vanavond beschikbaar, als eerste op het Xbox LIVE online entertainment netwerk. De release vandaag van het tweede map-pack van Call of Duty: Modern Warfare 2 volgt op de recordbrekende release van het Call of Duty: Modern Warfare 2 Stimulus Package op Xbox LIVE. Miljoenen gamers over de hele wereld hebben zich tijdens de eerste dagen na de release op dit pakket gestort.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Resurgence-pack is ontwikkeld door Infinity Ward. Het bevat vijf extra multiplayer-levels, inclusief drie splinternieuwe locaties en twee verbeterde klassieke locaties uit Call of Duty® 4: Modern Warfare®. Hetnieuwe map-pack is uitgebracht door Activision Publishing, Inc. en is nu te downloaden vanaf Xbox LIVE Marketplace voor het Xbox 360 videogame en entertainment systeem van Microsoft voor 1.200 Microsoft Points. Om de release te vieren zal Infinity Ward vanaf 4 juni een Double XP-weekend hosten voor Xbox LIVE-gamers.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Nou in ieder geval twee gasten die er naar uit aan het kijken zijn. Ik denk dat het daarbij blijft :p Alleen Carnaval lijkt me wel leuk, maar ja daar ga ik geen fortuin aan uitgeven.

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Veel liefhebbers?

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Nog steeds niets hier komt morgen wel

Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Mag wel een beetje opschieten:)


Naar boven
4
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x