Michael Jordan keert virtueel terug in NBA 2K11

thumbnail

2K Sports kondigt vandaag aan dat Michael Jordan op de cover van NBA 2K11 zal prijken. Jordan werd maar liefst veertien keer tot NBA All-Star benoemd. Daarnaast werd hij vijf keer de NBA Most Valuable Player, zes keer NBA World Champion en werd hij recent nog voor de Hall of Fame gevraagd. Michael Jordan, die door velen als de beste basketballspeler in de geschiedenis wordt beschouwd, gaat de logische samenwerking aan met NBA 2K, volgens critici de bestseller basketball simulatie-videogame met de hoogste score.

“Het is een eer om op de cover van NBA 2K11 te staan,” zei Jordan, tegenwoordig de grootste aandeelhouder van de Charlotte Bobcats. “Ik heb geen enkele twijfel dat NBA 2K11 een grote hit onder gamers en basketball fans zal worden. Ik kijk er naar uit om, virtueel, weer terug te keren naar het basketballveld. Laten we hopen dat de gamers mijn dunk vanuit de foutlijn kunnen evenaren!”

2K Sports doet de NBA legende eer aan door hem op de cover van de prijswinnende franchise te zetten. NBA 2K11 bouwt verder aan het enorme succes van de NBA 2K series door, in vergelijking met vorige uitvoeringen, continue verbeteringen aan de beelden, gameplay, onderscheidende speelstijlen en game modes aan te brengen.

“Zonder enige twijfel is Michael Jordan de grootste basketballer aller tijden en we zijn erg enthousiast over de samenwerking met deze levende legende,” aldus Greg Thomas, president product development voor 2K Sports. “Samenwerken met Jordan voegt gigantisch veel waarde toe aan onze game en stelt ons in staat om dingen te doen met NBA 2K11 die we voorheen niet konden.”

NBA 2K11 is nog niet beoordeeld door PEGI en zal vanaf 8 oktober 2010 in de winkels liggen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Michael Jordan staat natuurlijk garant voor verkoop cijfers. Niet in het minst ten behoeve van hemzelf:D


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box