Milestone en Feld Entertainment, Inc. kondigen Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 aan

thumbnail

Milestone, één van de voornaamste racing-game-ontwikkelaars ter wereld, en Feld Entertainment, Inc., de wereldwijde marktleider in de productie en presentatie van toerend live-entertainment voor het hele gezin, kondigen met plezier Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 aan.

De vierde editie van de meest geliefde en realistische Supercrossvideogame verschijnt wereldwijd op 11 maart 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC/STEAM en Google Stadia. De game biedt een getrouwe versie van het 2020 Monster Energy Supercross-seizoen, met alle elf stadions en zeventien tracks, inclusief de zeven Salt Lake City-varianten.

Voor het eerst in de franchise heeft de game een gloednieuwe Career Mode-structuur. In deze spelvariant beginnen spelers met de Supercross Futures en kunnen ze vervolgens steeds hogerop klimmen om de 250SX– en 450SX-categorieën te bereiken, waarin ze het moeten opnemen tegen het grootste aantal Pro-coureurs ooit in de geschiedenis van de franchise. In de nieuwe Career Mode worden de prestaties van elke coureur beïnvloed door zijn skills, die via een nieuw skill tree-systeem zijn te upgraden en beheren. Spelers verdienen skillpunten door te racen, deelname aan speciale evenementen, het voltooien van trainingen en voltooien van Journal-missies, een reeks speciale uitdagingen waarmee spelers zich kunnen bewijzen.
De nieuwe Compound is geïnspireerd door de prachtige landschappen van Maine Islands en biedt alle ruimte om vrij rond te rijden in Solo en Co-op, of om op de vele beschikbare banen tegen vrienden te racen. Op dit prachtige eiland zijn heel wat uitdagingen en verzamelobjecten te ontdekken!

De immer populaire Track Editor is terug met nieuwe aanpassingsmodules, direct gebaseerd op de officiële tracks van het 2020-seizoen. Nieuwe cosmetische aanpassingsopties, zoals startpoort-constructies, finish-constructies, tuff-blox en leader-pillars, verhogen het realisme en motiveren spelers creatief te worden.

Zoals altijd in de franchise, kunnen spelers hun racers aanpassen met een schat aan content, dankzij meer dan 110 officiële merken voor zowel cosmetische als prestatie-beïnvloedende aanpassingen, voor zowel coureurs als motoren. Daarnaast staat de  online mode garant voor een lag-vrije en meeslepende multiplayer-ervaring, dankzij de dedicated servers en Race Director-mode*.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 4 is vanaf 11 maart 2021 wereldwijd beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC/STEAM en Google Stadia. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x