Maak je klaar voor The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

thumbnail

Vandaag komt de nieuwste filmische horrorervaring van de The Dark Pictures-serie uit, House of Ashes. Vanaf vandaag dagen we je uit om alleen aan dit angstaanjagende avontuur te beginnen of om maximaal vier vrienden uit te nodigen om met je mee te gaan.

Irak, 2003, in de schaduwen van het Zagrosgebergte zijn Special Forces op jacht naar massavernietigingswapens wanneer ze worden aangevallen. Het daaropvolgende vuurgevecht veroorzaakt een aardschok waarbij beide partijen in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen. Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze hoofdrolspelers gevangen in een angstaanjagende onderwereld waarin ze moeten zien te ontsnappen. Ze zijn zich er niet van bewust dat iets ouds en kwaadaardigs in de schaduwen is ontwaakt en een nieuwe prooi heeft gevonden om op te jagen. Volg de vijf leden van de cast als ze gedwongen worden om samen te werken met hun vijanden van de bovengrondse wereld om de monsters van de ondergrondse wereld te overleven.

Bekijk de nieuwe live-action trailer voor House of Ashes, waarin de bekende Curator je weer welkom heet in de Anthology en een aantal nieuwe scènes uit de game met je deelt. Krijg een nieuwe glimp te zien van de horror, duisternis en dood die je te wachten staan. Je wordt gedwongen om gruwelijke ontdekkingen te doorstaan en moeilijke beslissingen te nemen tussen opoffering en overleven om door levensbedreigende situaties heen te komen.

Duik vandaag nog in deze angstaanjagende onderwereld waar het lot van elk personage in jouw handen ligt – maar pas op, het lot speelt zelden eerlijk.

House of Ashes is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  262
  TommyNL(@tommynl)
  1 maand geleden

  Moet deel 2 nog kopen en spelen. Maar deze komt er ook zeker in. Ik vind het heerlijke spellen


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box