Microsoft: We produceren de Xbox Series zo snel mogelijk

thumbnail

De Xbox Series is misschien de enige console op dit moment die nog enigszins verkrijgbaar is. De afgelopen week was er namelijk weer een batch bij diverse webshops beschikbaar. Phil Spencer van Microsoft zegt dan ook dat men zo snel mogelijk de console produceert op dit moment. In een podcast zegt hij dat mensen zich afvragen waarom Microsoft niet meer consoles heeft geproduceerd en niet eerder is begonnen met de productie van units. Het is eigenlijk een probleem met de logistiek en de technologie, zo laat hij weten. “We maken de console zo snel mogelijk en vertragen de productie niet. We hebben alle lopende banden momenteel actief. We werken daar constant aan.” Niet alleen Microsoft heeft te maken met schaarste van producten op de markt. Ook Sony kan momenteel hun PS5 niet aanslepen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box