Doorverkopers PS5 hebben meer voorraad dan retailers

thumbnail

Uit een rapport van de Screenrant blijkt dat doorverkopers meer voorraad hebben van de PlayStation 5 dan menig retailer. Een in de UK gevestigde groep zou maarliefst 3500 units hebben en wil ze doorverkopen aan consumenten om vervolgens flinke winstmarges te vergaren. We zagen eerder al consoles doorverkocht worden voor de meest bizarre bedragen. Units zouden zelfs voor 12.000 Dollar aangeboden worden. De groep genaamd ‘CrepChiefNotify’ zou PS5 units inmiddels distribueren naar klanten die ze zelf vergaard hebben door de grote vraag naar de console. De groep zou gebruik maken van bots die automatisch direct bestellingen van consumenten voor de neus weg kapen, waardoor echte consumenten kansloos zijn om op tijd hun bestelling te plaatsen. Daarmee lijkt het pre-order systeem op dit moment niet functioneel en eerlijk te zijn bij retailers als GAME. Wanneer de PS5 eindelijk goed verkrijgbaar zal zijn via retailers is voorlopig nog de vraag. Gisteren meldden we al dat in Duitsland gemeld werd dat het aanbod voorlopig zeer beperkt zal blijven. • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  146
  2 maanden geleden

  3500 exemplaren?? Dat zijn zeker medewerkers van Amazon. Ik vind echt dat dat soort mensen aangepakt moeten worden. Spoedwet maken tegen scalpen.

  Kont
  Lid
  602
  2 maanden geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  Helaas zijn er altijd mensen die extra willen betalen om zsm iets te hebben, FOMO tot de max. Las gister op forum van Tweakers dat iemand was opgelicht voor €700. Zo graag de PS5 willen hebben dat je zomaar zonder enige garantie €700 overmaakt naar iemand die je niet kent, ongelooflijk.

  OrbitingDeath
  Lid
  190
  2 maanden geleden

  Niemand kopen, mooi mee laten zitten. Uiteindelijk komt de voorraad wel weer.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x