Microsoft treedt op tegen Gears of War: Judgment downloaders

thumbnail

Gears of War: Judgment is inmiddels al uitgelekt via diverse Torrent websites. Slecht nieuws dus voor Microsoft en Epic Games. Echter heeft Microsoft laten weten dat men bezig is met de kwestie. Het beveiligingsteam is momenteel bezig om de situatie op te pakken. Het concern waarschuwt downloaders dan ook dat ze illegaal bezig zijn wanneer ze de game downloaden. Account- en console bans worden dus niet uitgesloten door het bedrijf. Gears of War: Judgment moet officieel pas in maart gaan verschijnen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Lees dan nog eens goed wat ik heb getypt 😉 Ik heb al een Xbox die gebanned is, die kunnen ze geen tweede keer bannen, haha. M’n andere Xbox bewaar ik veilig door games op en na release pas te spelen, altijd ‘t veiligst! Bovendien, ik heb de game ook op pre-order staan die ik binnenkort ga cancelen ivm de Kilo Squad Special Edition van Judgment. De industrie verdiend genoeg geld aan me 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Niks bullshit. Je bent gewoon een pauperparasiet voor de industrie die het verdient om gebanned te worden. Er zijn regelmatig banwaves waarbij dit gebeurt, vooral rong grote releases.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Goh, dit was ook al het geval met Gears of War 2 toendertijd, dat die 1 maand eerder te downloaden viel. Laat ze maar bannen! Ik heb zowiezo al een gebande Xbox staan waar ik ‘m desnoods op kan spelen als ik wil. EN dan nog iets, waarom enkel Judgment? Er zijn veel meer titles die vaak vroegtijdig te downloaden zijn en daar word niks over gezegd? Wat een bullshit…


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box