Microsoft: Pre-order model moet nader bekeken worden

thumbnail

Xbox baas Phil Spencer denkt dat het pre-order model dat nu gehanteerd wordt nader onder de loep genomen moet worden. Het tekort aan consoles op dit moment (Xbox Series en PlayStation 5) is een probleem gebleken de afgelopen maand. Via de PS Lifestyle laat de man weten dat er zowel problemen zijn bij Microsoft als bij Sony bij het leveren van genoeg units. De oplossing heeft de man op dit moment helaas nog niet.

Ik denk dat zowel Sony als Microsoft ermee te maken hebben. Ik heb veel respect voor ze, we hebben beide te kampen met deze pre-order issues en we proberen de leveringsproblemen voor zoveel mogelijk teleurgestelde klanten op te lossen. Ze zijn teleurgesteld omdat ze onze producten niet kunnen krijgen op dit moment. Ik denk dat we moeten nadenken over een nieuw model voor pre-ordering.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box