Grootste The Crew 2 update ooit nu gratis beschikbaar

thumbnail

The Chase, de eerste episode van de nieuwste update voor The Crew 2, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Stadia. De update introduceert een gloednieuw seizoensgebonden systeem, gecentreerd rond het nieuwe in-game bedrijf Motorflix, een welgekende televisieproducent. Spelers worden gerekruteerd om de hoofdrol te spelen in verschillende televisieshows met seizoensgebonden afleveringen.

Elk seizoen duurt vier maanden en bestaat uit twee opeenvolgende episodes van twee maanden. Tijdens The Chase kruipen spelers in de rol van een professionele coureur van Vault Corp, een private bank. Het doel is duidelijk: spelers moeten de slechteriken stoppen voordat ze de stad ontvluchten. De update introduceert daarnaast een nieuwe manier om in-game beloningen te ontgrendelen door middel van de Motorpass. Via deze pas krijgen spelers de kans om iedere episode, aan de hand van dagelijkse en seizoensgebonden missies, 50 levels aan beloningen vrij te spelen. De Motorpass bevat zowel gratis als premium beloningen, waaronder exclusieve voertuigen.

Tijdens het eerste seizoen van The Crew 2 krijgen spelers nog steeds de kans om 28 nieuwe voertuigen te ontgrendelen of aan te schaffen, waaronder de Chevrolet C8 Stingray 2020 of de Lamborghini Veneno Interception Unit 2013. Tevens introduceert iedere episode nieuwe gethematiseerde evenementen, exclusieve beloningen en nieuwe gamemodi. Als laatste introduceert de gratis update het nieuwe merk Creators, dat freelance 3D-artiesten de mogelijkheid biedt om elk seizoen een nieuw voertuig te ontwerpen. De eerste auto die wordt toegevoegd aan het Creator merk is de K.S. Masked Leader 2020, ontworpen door Khyzyl Saleem, een getalenteerde Britse 3D-designer.

The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Stadia, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box