Microsoft: Na Halo een nieuwe exclusieve FPS voor de 360

thumbnail

Nu Bungie stopt met de Halo franchise zal het nog afwachten worden of de reeks de kwaliteit uit het verleden zal behouden. In een interview met Xbox UK baas Neil Thompson via de Galaxynextdoor kunnen we lezen dat Microsoft momenteel kijkt naar de mogelijkheden rondom een nieuwe first person shooter franchise voor de Xbox 360. De man laat weten:

“We kijken naar de mogelijkheden om zoveel FPS games in ons bezit te hebben welke exclusief op ons platform verschijnen. Ik ga nog niets aankondigen over welke FPS dan ook omdat ik anders mijn baan verlies. Maar ja, het first person shooter genre is een mooi genre welke het goed doet voor ons. We brengen grootse producten uit in de toekomst. Dus ja, of je nu houdt van racen, dansen, schieten of strategie. Wat je ook wilt, wij kunnen het bieden.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Niet verkeerd voor Microsoft, ik ben wel benieuwd of de nieuwe FPS exclusive Halo weet te overtreffen. Zal wel niet zo snel gebeuren, maar wie weet…

Anoniem
Gast
Anoniem
5 maanden geleden

Daar ben ik het wel mee eens. Gewoon een nieuwe franchise maken, niet oneindig iets uitmelken. En als Bungie ooit nog wel eens weer terug komt naar Microsoft over X aantal jaar, wanneer ze genoeg van Activision hebben en Activision hopelijk failliet is, laat ze dan nog es een Halo maken 8)


Naar boven
2
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x