Microsoft geeft workaround voor wegvallende verbinding Xbox Series-controller

thumbnail

Microsoft is zich ervan bewust dat er issues zijn met de verbinding tussen de Xbox Series-controller en de console. De verbinding tussen beiden wil wel eens wegvallen, zo laat het concern weten via de website van het bedrijf. In een statement zegt Microsoft dat je simpelweg een workaround moet uitvoeren om alles weer aan de praat te krijgen. Of er nog een permanente oplossing komt is niet duidelijk. Het herverbinden van de controller of het aansluiten van een andere controller zou vooralsnog het alternatief zijn voor de problemen.  De issues werden eerder al in december en januari door diverse websites gemeld, waarbij TheVerge meldt dat er een toekomstige update komt met waarschijnlijk een softwarematige oplossing.

“We’re aware of an issue in which some Xbox Series X|S controllers are losing connection with the console. If you see this behavior, try reconnecting the controller to the console wirelessly or with a USB cable, or if possible, connecting another controller and then submitting feedback. Then reboot the console and try reconnecting the controller.”

 

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Reiverdemon
  Lid
  295
  14 dagen geleden

  Die controllers zijn nog wel een leuk punt deze generatie. Sony en de Switch met zijn driftende problemen, en nu dus Xbox die mee gaat doen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x