The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP is nu beschikbaar

thumbnail

The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP, een speciale release op veler verzoek met fan-favoriet ‘’The Housebuilding Song’’, is nu beschikbaar via de bekende streamingsdiensten. Ook is deze EP te verkrijgen als is als prachtige, gelimiteerde editie op blauw vinyl.

The Housebuilding EP telt vijf liedjes uit Red Dead Redemption 2, door David Ferguson uit Nashville en de New Yorkse gitarist, componist en producer Matt Sweeney. De volledige tracklist voor The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP vind je hier:

 1. The Housebuilding Song (David Ferguson)
 2. A Strange Kindness (David Ferguson en Matt Sweeney)
 3. A Quiet Time (Saloon Theme) (David Ferguson en Matt Sweeney)
 4. The Course of True Love (David Ferguson en Matt Sweeney)
 5. Do Not Seek Absolution (David Ferguson en Matt Sweeney)

Je kunt The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP kopen op populaire muzikale platforms als iTunes, of meteen streamen via Spotify, Apple Music en meer.

De fysieke vinyluitgave is beschikbaar bij zowel Lakeshore Records Online Store als bij de Rockstar Warehouse in zeer beperkte voorraad.

Om de release te vieren, bieden we spelers ook twee verschillende manieren om kans te maken op een van de 20 limited-edition vinylplaten.

Sweepstakes

De eerste kans om te winnen komt via Social Club. Doe nu mee tot en met 18 februari en maak kans op een vinyl exemplaar van The Music of Red Dead Redemption 2: The Housebuilding EP. Om deel te nemen, log je in op Social Club en ga je naar de toegangspagina voor de wedstrijd. Uit de deelnemers worden er 10 winnaars gekozen, die het gelimiteerde blue sky vinyl in handen krijgen.

Voor de tweede kans om een exemplaar te winnen, houd je Twitter later vandaag in de gaten en volg @RockstarGames om de officiële tweet voor deelname aan de wedstrijd te retweeten. Er worden 10 extra winnaars gekozen uit de inzendingen die uiterlijk op 13 februari 2021 zijn ontvangen.

Bezoek de officiële site voor meer informatie over de muziek van Red Dead Redemption 2.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x