Microsoft CEO noemt verschillen tussen Xbox Series en PS5

thumbnail

Bill Gates is al tijden geen CEO meer van Microsoft. Satya Nadella heeft al aardig wat jaartjes de leiding. De man heeft inmiddels voor het eerst gereageerd op de komst van de Xbox Series. In een interview laat hij weten wat volgens hem de verschillen zijn tussen de Xbox Series en de PlayStation 5. Onder andere de strategie en de game pass komen daarbij naar voren.

Wat we hebben gedaan om ons uniek te maken ten opzichte van Sony in de next-gen console oorlog? Allereerst zijn we enthousiast over de console lanceringen op de markt. We hebben ons altijd al gefocust op de gamer community die rekent op de beste console tijdens een generatie van consoles. Welke is het beste qua kracht en welke is het beste qua gameplay? En we ondersteunen daarbij met de beste content. Maar wat voor ons het belangrijkste is, is de mogelijkheid dat gamers hun games overal kunnen spelen, en overal bij hun content kunnen komen. Daar om heen bouwen we onze strategie. We hebben ons content portfolio verdubbeld met de overname van Zenimax (Bethesda), en je zult zien dat we onze abonnementsvorm van Game Pass verder zullen uitbreiden qua aanbod. We zijn echt heel, heel erg gefocust op gaming en willen onze gamers de beste content, beste community en beste cloud services bieden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box