Microsoft bang om Internet Explorer naar de Xbox 360 te brengen

thumbnail

Het mogen bekend zijn dat Microsoft geen webbrowser op de Xbox 360 zet. Inmiddels heeft een insider bij Microsoft gezegd dat de reden daarvoor duidelijk is. Via de Maxconsole lezen we dat de insider stelt dat Microsoft bang is voor de beveiliging van Internet Explorer. De browser van Microsoft wordt dan ook om diezelfde reden niet naar de console gebracht. Door de beveiligingsvrees zou het concern haar gezicht kunnen verliezen, daar waar de browser terrein verliest op de PC- en mobiele markt. Daar zijn Mozilla Firefox en Google Chrome inmiddels grote spelers aan het worden. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Jopie? nou ik heb wel eens gebrowsd/t op mijn PS3, oerversie, en dat ging behoorlijk kut idd, maar het werkte wel degelijk, ging alleen niet van een leien dakje, dat dan weer wel….8)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  😀 Fail, dus zelfs Microsoft vertrouwt hun eigen browser niet. Geef ze groot gelijk, kan alleen maar ellende van komen. En welke Jopie gaat nu browsen op zn console, daar heb je toch een PC voor of een telefoon 😀 Straks komen ze ook nog met WORD en Powerpoint for 360 😉 Dat iets kan wil niet altijd zeggen dat het een goed idee is. 8)


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x