Metro Exodus Gen 9-update nu verkrijgbaar

thumbnail

Deep Silver en 4A Games maken met plezier bekend dat Metro Exodus vanaf vandaag verkrijgbaar is voor Xbox Series X|S, het alles-in-een-game-en-entertainmentsysteem van Microsoft, en het PlayStation 5-computerentertainmentsysteem.

De Gen 9-versie van Metro Exodus voor Xbox Series X en PlayStation 5 draait op 4K / 60FPS met full Ray Traced lighting. Zowel de basisgame als de DLC-uitbreidingen maken gebruik van 4A’s baanbrekende Ray Traced Global Illumination (RTGI)-techniek en de Ray Traced Emissive Lighting-techniek die debuteerden in de originele release van Metro Exodus en de The Two Colonels-uitbreiding.

Op de next-gen consoles kunnen spelers profiteren van veel kortere laadtijden dankzij de SSD-opslagoptimalisatie van deze consoles. Daarnaast kunnen spelers genieten van 4K-texture packs en diverse platformspecifieke functies, waaronder ruimtelijke audio, controller-latentie-verbeteringen op de Xbox-consoles, en ondersteuning van de haptische functies van de PlayStation 5 Dual Sense-controller.

Deze verbeteringen komen beschikbaar als gratis upgrade voor alle Gen 8-bezitters, of via de Metro Exodus Complete Edition – een nieuwe, fysieke editie voor nieuwe spelers die volop waar voor zijn geld biedt met niet alleen de basisgame maar ook de twee DLC-uitbreidingen: The Two Colonels en Sam’s Story.

Kenmerken

 • Verbeterd voor de nieuwste consoles – verbeterd om gebruik te maken van de kracht van Xbox Series X|S en PlayStation 5, inclusief 60FPS, resoluties tot 4K, een Field Of View-schuifregelaar (voor de eerste keer in de serie) en Ray Traced lightning.
 • Verbeterd voor Xbox Series X |S – geoptimaliseerd voor platformspecifieke functies, waaronder ruimtelijke audio en Smart Delivery-ondersteuning. De Xbox Series X-versie biedt volledige Ray Traced lightning, 4K 60FPS, de Xbox Series S-versie biedt volledige Ray Traced lightning, 60FPS en 1080p-resolutie. Verkrijgbaar via Smart Delivery.
 • Verbeterd voor PlayStation 5 – geoptimaliseerd voor platformspecifieke functies, waaronder DualSenseHaptic Feedback-ondersteuning en 3D-audio, naast volledige Ray Traced lightning en 60FPS 4K-beelden.
 • Het complete pakket – inclusief Metro Exodus en alle DLC-content – The Two Colonels en Sam’s Story.
 • Beleef Sandbox-survival – ontvlucht de ruïnes van het verwoeste Moskou en volg een aangrijpend verhaal dat klassieke Metro-gameplay verbindt met enorme, niet-lineaire levels.
 • Dodelijke gevechten en stealth – verzamel onderdelen om je arsenaal handgemaakte wapens aan te passen en neem het op tegen zowel menselijke als gemuteerde vijanden in spannende tactische gevechten.
 • Verken een vijandige wereld – begin aan een verkenningstocht die een heel jaar duurt, reis door lente, zomer en herfst naar de afgrond van de nucleaire winter. Ontdek de Russische wildernis die tot leven wordt gebracht met dag/nacht-verloop en wisselende weersomstandigheden.

Ga voor meer informatie over de nieuwe technologie en functies in deze verbeterde versie van de game naar de nieuwe/bijgewerkte 4A-gameblog op de website: 4A-Games.com.mt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1581
  1 jaar geleden

  Dat is goed nieuws.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx