Meer bekend over nieuwe firmware voor PlayStation 5

thumbnail

De nieuwe PlayStation 5 firmware is in beta voor diverse gebruikers, maar binnenkort kan iedereen genieten van de nieuwe software. Gisteren hoorden we al dat de firmware het mogelijk maakt om een extra SSD te gebruiken voor de console, maar er is meer.

Zo zal de firmware de trophy lijst voortaan verticaal tonen, in plaats van horizontaal zoals het nu is. Ook kun je 5 trophies pinnen om deze makkelijker te kunnen tracken. Verder kun je ook 3D audio via de TV-speakers laten lopen, een feature die eerder nog alleen voor headphones mogelijk was. Ook zijn er meer 3D audio instellingen om deze te kunnen fine-tunen. Ook aan het homescreen zijn aanpassingen doorgevoerd. Zo is duidelijker of een game voor de PS4 of PS5 geschikt is en welke versie je in gebruik hebt. Verder kun je ook het control center, het menu dat tevoorschijn komt bij het tikken van de Home-button, meer customizen en naar eigen wens instellen. Zo kun je de volgorde van de iconen naar eigen wens instellen. Tevens is de Game Base verder uitgebreid. De firmware zal spoedig voor alle PS5-bezitters beschikbaar gesteld worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box