Max Verstappen beste coureur in de game F1 2021

thumbnail

Formula 1, Codemasters en EA SPORTS hebben vandaag alle F1 2021 Driver Ratings onthuld in aanloop naar de aanstaande release van de F1 2021 videogame die vanaf 13 juli beschikbaar is. Zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton en Max Verstappen hebben de hoogste rating in de game namelijk een algemene score van 95. Met nog veel races op de calender, worden de ratings aangepast naarmate het seizoen vordert.

De dynamische Mijn Team-ratings, die gedurende het seizoen van updates worden voorzien, weerspiegelen de prestaties van de coureurs in het echte leven. Door verschillende datasets te analyseren worden coureurs beoordeeld op verschillende factoren: ervaring, racecraft, oplettendheid en snelheid – om tot een algemene rating te komen.

In Mijn Team van F1 2021 kunnen spelers hun eigen team samenstellen en een teamgenoot selecteren uit de huidige F2 en F1-markt om het elfde team op de baan te vormen. Spelers moeten verspreid over meerdere seizoenen werken aan de reputatie van hun team om de beste coureurs aan hun team toe te kunnen voegen.

F1 2021 komt uit op 16 juli en zal te spelen zijn op de PlayStation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC. Spelers krijgen drie dagen eerder toegang tot de volledige game met de Digital Deluxe Edition.

Bezoek de Formula 1 website en de social kanalen op InstagramTwitterYouTube en Facebook voor meer informatie over F1® 2021

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1049
  13 dagen geleden

  Dat is ook meer dan terecht.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box