Mass Effect Legendary Edition is nu wereldwijd verkrijgbaar

thumbnail

BioWare, een studio van Electronic Arts Inc.  heeft vandaag de Mass Effect Legendary Edition uitgebracht, de ultieme manier om de geliefde science fiction role-playing trilogie te beleven. De game is nu wereldwijd verkrijgbaar voor de PC via de nieuwe EA App voor Windows, Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One met geoptimaliseerde backwards compatibility voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Mass Effect Legendary Edition bevat de singleplayer basiscontent en meer dan 40 DLC voor het verhaal, wapens en armor packs uit Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3. De legende van Commander Shepard komt tot leven in 4K Ultra HD met HDR-ondersteuning.

”Er is nooit een beter moment geweest om het epische verhaal van deze legendarische trilogie te beleven, of je nu nieuw bent in de franchise, of er naar uitkijkt om ‘m voor de tiende keer uit te spelen”, zegt Mac Walters, Project Director van de Mass Effect Legendary Edition en lead writer van de originele trilogie bij BioWare. “Dit is niet alleen een passieproject voor ons team, maar het is iets waarvan we weten dat de fans hier al een lange tijd om hebben gevraagd. We zijn ontzettend blij om dit moment te kunnen delen met onze fans over de hele wereld en we kijken uit naar hun persoonlijke verhalen als Shepard.”

Mass Effect Legendary Edition geeft fans en nieuwe spelers de mogelijkheid om het ongelooflijke universum en de dynamische cast van personages in Mass Effect te ervaren met visuals zoals nooit tevoren.  Verwacht onder andere remastered modellen van personages, tienduizenden textures met hoge resolutie, shaders, VFX, verbeterde belichting en verbeterde, dynamische schaduwen. Spelers hebben bovendien de optie om de game af te spelen in verschillende modi met voorkeur voor beeldkwaliteit of framerate.

Daarnaast bevat de Mass Effect Legendary Edition extra uitgebreide, geünificeerde character creation met opties die behouden blijven in alle drie de titels om een meer eenduidige ervaring te creëren. Een nieuwe fotomodus geeft spelers de mogelijkheid om gameplay te pauzeren en persoonlijke momenten tijdens hun avontuur vast te leggen. De originele Mass Effect maakt gebruik van gemoderniseerde interfaces en UI, een aanzienlijke visuele make-over in de rijke wereld en verbeteringen in combat, richten, beweging en AI.

Mass Effect Legendary Edition heeft een PEGI-rating van 18 en is nu beschikbaar voor PC via de nieuwe EA App voor Windows, Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One met geoptimaliseerde backward compatibility voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  2172
  3 jaren geleden

  Goed nieuws.

  Griever
  Lid
  2981
  3 jaren geleden

  Ga hier denk ik binnenkort ook weer mee aan de slag.Eerst nog wat andere spellen uitspelen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx