“MARVEL Strike Force” en Marvel’s Midnight Suns bundelen de krachten voor een geweldige crossover

thumbnail

Met de lancering van Marvel’s Midnight Suns in het vooruitzicht, maakt Magik’s Midnight Suns kostuum zijn debuut in “MARVEL Strike Force!”. Ondertussen kunnen MARVEL Strike Force spelers het Bleeding Edge cosmetische pak van Iron Man vrijspelen in Marvel’s Midnight Suns!*

Met deze cross-game samenwerking tussen Scopely en 2K kunnen Marvel-fans hun roster van superhelden overal vandaan strategiseren en opbouwen – of het nu in “MARVEL Strike Force” is of met Marvel’s Midnight Suns op PlayStation 5, Xbox Series X|S en Windows pc op 2 december. Het Marvel Universum is nog nooit zo verenigd geweest!

Met meer dan 1 miljard gespeelde uren is “MARVEL Strike Force” al vele jaren een geliefde mobiele RPG-ervaring, die consequent evolueert en groeit met de spelerscommunity en vele onderscheidingen krijgt, waaronder “grootste ontwikkelaar”, “beste strategiespel”, “beste doorbraakspel”, “beste algemene spel” en meer.

Marvel’s Midnight Suns is het ultieme crossover-evenement dat het rijke verhaal, de relaties tussen personages, de aanpassingen en de progressie van een RPG combineert met de tactische strategie en gevechtsmechanismen van een revolutionair nieuw kaartspel. In de donkere kant van het Marvel Universum smeed je onbreekbare banden met legendarische Marvel Super Heroes en gevaarlijke bovennatuurlijke krijgers in de strijd tegen de grootste bedreiging tot nu toe… de demonische krachten van Lilith en de oudere god Chthon! Marvel’s Midnight Suns lanceert op 2 december voor Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

In “MARVEL Strike Force” | ontgrendel Magik’s Midnight Suns kostuum

 • Speel het kostuum van Magik vrij door kostuumstukjes te claimen van een speciale 7-daagse inlogkalender. Spelers verdienen costume bits door 7 dagen in te loggen van 7 november tot 23 december.

De inlogkalender beloont ook genoeg karakterscherven om een 2-Star Magik voor je rooster vrij te spelen.

In Marvel’s Midnight Suns ontgrendel Iron Man’s Bleeding Edge Cosmetic Suit

 • Trek Tony Stark zijn Bleeding Edge cosmetische pak aan in Marvel’s Midnight Suns door “MARVEL Strike Force” te spelen.
 • Binnen “MARVEL Strike Force” en op sociale media kanalen, vind je een promo code die loopt van 2 december tot 23 december.
 • Bij inwisseling van de code op de marktplaats in Marvel’s Midnight Suns ontvangen spelers het Iron Man Bleeding Edge cosmetische pak.
 • *Zie de Marvel’s Midnight Suns en Marvel Strike Force pagina voor voorwaarden en inwisselinstructies.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx