Marvel Games onthult oorsprong Grand Unifier Raker in Marvel’s Guardians of the Galaxy

thumbnail

Marvel Games VP of Creative Bill Rosemann gebruikt zijn expertise om fans meer te vertellen over Grand Unifier Raker en de Universal Church of Truth, die gisteren beide werden onthuld in een nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy-video. In deze video vertelt Bill, die in 2008-2010 als redacteur aan de comics van Guardians of the Galaxy werkte, over de oorsprong van de cybernetisch verbeterde fanatiekeling en zijn raadselachtige organisatie, die samen de zogenaamde “Promise” naar het hele heelal willen brengen.

Bekijk hier de video met Bill Rosemann

In de video komen Star-Lord en zijn crew oog in oog te staan met de Grand Unifier Raker, geflankeerd door twee van zijn imposante lijfwachten, de Inquisitors. Ondanks het feit dat hij door Rocket wordt beschoten, lijkt Grand Unifier Raker (momenteel) niet voornemens de Guardians kwaad te doen, maar wil hij ze in plaats daarvan voorstellen aan de mysterieuze Matriarch. De dramatische scene eindigt wanneer het kolossale ruimteschip van de Universal Church of Truth verschijnt om Hala’s Hope in zijn geheel op te slokken en onze Guardians gevangen te nemen.

Bill Rosemann: “Dankzij onze nauwe samenwerking met het team van Eidos-Montréal konden we in de Marvel-archieven duiken, enkele van onze diepste bronnen aanboren en personages tot leven wekken die nog niet eerder buiten de pagina’s van de klassieke comics zijn verschenen. Grand Unifier Raker, de Universal Church of Truth en eerder onthulde personages zoals Lady Hellbender en Cosmo vormen slechts een voorproefje van wat fans kunnen verwachten van deze game, waarvoor is geput uit decennia aan Marvel-verhalen. Het is origineel, het is bizar, het is 100% Guardians!”

NVIDIA onthulde de cutscene tijdens Gamescom 2021, tegelijk met hun aankondiging dat Marvel’s Guardians of the Galaxy voor pc’s wordt gelanceerd met NVIDIA DLSS en Ray Tracing, en beschikbaar komt via GeForce NOW, de cloud gaming service van NVIDIA.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation®5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, digitaal voor pc, en streamend via GeForce NOW. Marvel’s Guardians of the Galaxy: Cloud Version voor de Nintendo Switch verschijnt in sommige regio’s ook op 26 oktober.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box