Maneater nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, vanaf 19 november voor PS5

thumbnail

Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive en retailpartner en uitgever Deep Silver, Inc, maken met trots bekend dat de meer dan een miljoen keer verkochte game Maneater vanaf vandaag zowel fysiek als digitaal te koop is voor de next-generation consoles, Xbox Series X en Xbox Series S en op 19 november verschijnt voor het PlayStation®5-computerentertainmentsysteem. Spelers die de next-gen gaming-hardware gebruiken om in de gevaarlijke wateren van Maneater te duiken, kunnen genieten van een volledig geëvolueerde versie, met native 4K HDR op 60 FPS, en nieuwe lichteffecten die de onderwaterwereld van Maneater op verbluffende wijze tot leven wekken. Binnenkort verschijnt ook nog een post-release-patch die Ray-Tracing toevoegt. Xbox Series S-bezitters kunnen ook genieten van realistischere graphics en een hogere framerate. De pc-versie van Maneater ontvangt de next-gen-updates in de eerste helft van 2021. Meer informatie over deze verbeteringen voor de pc-versie wordt binnenkort gedeeld.

Spelers die in het bezit zijn van Maneater op de Xbox One of het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem krijgen toegang tot een gratis, volledige upgrade, zodat Maneater tegelijk met hun consoles evolueert!

Maneater is nu verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, en pc (via de Epic Games Store) – en zeer binnenkort voor de PlayStation 5. De game nodigt spelers uit om de ultieme machtsfantasie te beleven door het gevaarlijkste roofdier van de zeeën te besturen – een bloeddorstige haai!

Over Maneater

Jij bent de haai! Ervaar de ultieme krachtfantasie als het toproofdier van de zeeën – een gigantische haai! Terroriseer de kust. Scheur zwemmers en duikers uit elkaar, geef de mensen een reden om bang voor je te zijn. Pas je haai aan met een verscheidenheid aan statistisch-aangedreven systemen. Evolueer verschillende delen van je lichaam om hun werking te verbeteren, of pomp je wreedheid op om korte feeding-frenzies aan te gaan. Maneater is een single player actie-RPG, gesitueerd in de meedogenloze wateren van de Gulf Coast. Vecht om te overleven in de open oceaan, moerassen en rivieren met op elke diepte gevaar op de loer. Dompel jezelf onder in een levende, ademende wereld vol bedreigingen en beloningen. Verken gezonken wrakken, sluip door moerassen of cruise gewoon door de open oceaan op zoek naar prooi om je te voeden. Je enige hulpmiddelen zijn je verstand, je kaken en een griezelig vermogen om te
evolueren terwijl je voedt. Zowat alles staat op het menu … doden of gedood worden.

Maneater heeft een campagne met een volledig verhaal die de haai volgt terwijl hij wraak zoekt voor de moord op zijn moeder door “Scaly” Pete. De zeeën zijn niet groot genoeg voor beiden, terwijl ze op weg zijn naar een epische confrontatie. “Scaly” Pete is een visser die is opgevoed met verhalen over hoe zijn vader werd gedood door een grote witte haai. Haaien gaven zijn vader geen genade, hij toont de beesten geen genade terug, en jaagt overal op hen.

Belangrijkste kenmerken

 • Eet, verken en evolueer in een open wereld actie-RPG.
 • Speel door een volledige, story-based campagne verteld door Chris Parnell. (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick & Morty)
 • Voed je met mensen, eet voedingsstoffen en vind zeldzame buit om te evolueren tot ver voorbij wat de natuur bedoelde.
 • Verken 7 grote regio’s, waaronder de baai van de golfkust, vakantiestranden, industriële havens, de open oceaan en meer. Ervaar een levende wereld met een volledige dag / nacht-cyclus.
 • Ontgrendel en gebruik verschillende evoluties die jouw haai verbeteren terwijl je door de campagne vordert.
 • Hunter Parties en Bounty System – de mensen vechten terug! De strijd tegen verschillende soorten jagers, variërend van kleine skiffs tot de kustwacht.
 • Volledig geëvolueerd voor next-gen , met ondersteuning voor 4K HDR graphics aan 60fps, ray tracing en de innovatieve controller functies van de PS5 en Xbox Series X consoles.
 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x