Maak kans op de heetste Assassin’s Creed Collector’s Edition ooit

thumbnail

Ubisoft introduceert de heetste Assassin’s Creed Collector’s Edition ooit, de unieke must-have editie van Assassin’s Creed Valhalla voor elke gamer die het tijdens het najaar ook wel graag een beetje warmer heeft. Niet alleen Eivor, die de ijzige Noordzee doorkruist op weg naar Engeland, is op zoek naar warmere oorden, ook wij zijn al sinds de prehistorie op zoek naar warmte, al dan niet met een vette vuurkorf in de tuin.

De vuurkorf is gemaakt van massief staal en is 110 centimeter hoog, waardoor de vlammen voor een aangename temperatuur en een spetterend schouwspel zorgen. Het Assassin’s Creed Valhalla-logo en de Like a Viking-hashtag lichten mooi op in het donker en verzekeren fans van een ideale vikingsfeer in hun tuin.

Hoe maak je kans?

  1. Pre-order vóór 9 november een versie van Assassin’s Creed Valhalla op de Ubisoft Store.
  2. Meld je vervolgens aan op de volgende website: https://store.ubi.com/nl/assassins-creed-valhalla-contest.html.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Tevens is de game verkrijgbaar voor PlayStation 5 bij de lancering van deze console op 19 november 2020. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

4 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x