Mafia: Definitive Edition is vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

Vol trots kondigen 2K en Hangar 13 aan dat Mafia: Definitive Edition vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en de Epic Games Store voor €39,99*. De uitgebreide, volledig van de grond af aan opgebouwde remake van de originele Mafia bevat een bijgewerkt script, extra cutscenes, geheel nieuwe gameplay-mogelijkheden en -functies, een opnieuw opgenomen orkestrale track list en andere verbeteringen.

“De ontwikkelaars van Hangar 13 behoren, zonder enige twijfel, tot de meest getalenteerde verhalenvertellers in onze industrie,” aldus David Ismailer, President bij 2K. “We voelen ons bevoorrecht dat we bijna twintig jaar na de originele release gezamenlijk de kans hebben om een nieuwe generatie spelers kennis te laten maken met deze geprezen klassieker. We zijn blij dat zowel nieuwkomers als terugkerende fans deze diepgaande en uitgebreide update voor Tommy Angelo’s reis kunnen ervaren.

Met de release van Mafia: Definitive Edition is de volledige Mafia: Trilogy compleet. De collectie bevat de enige interactieve entertainmentserie die spelers in de huid van gangsters in drie verschillende tijdperken van georganiseerde misdaad in Amerika laat kruipen.

Samen hebben de veelgeprezen Mafiamisdaaddrama’s wereldwijd bijna 19 miljoen exemplaren verkocht. Ervaar nu voor het eerst op moderne consoles alle drie de delen van de gerespecteerde actie-avonturenreeks, gebundeld in één definitieve saga van de georganiseerde misdaad. Mafia: Trilogy omvat:

  • Mafia: Definitive Edition – De van de grond af opgebouwde remake van het origineel.
  • Mafia II: Definitive Edition – De ultra HD remaster van het veelgeprezen tweede deel.
  • Mafia III: Definitive Edition – De herintroductie van het bekroonde meesterwerk.

Alle drie de games zijn vanaf nu gebundeld beschikbaar als Mafia: Trilogy voor €59,99*. Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition en Mafia III: Definition Edition zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam en de Epic Game Store. Zowel Mafia II: Definitive Edition als Mafia III: Definitive Edition bevatten alle originele bonus content, plus volledig geremasterde 4K graphics voor Mafia IIMafia: Definitive Edition is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. De fysieke editie van Mafia: Trilogy is vanaf nu ook verkrijgbaar.

Degene die Mafia: Trilogy hebben aangeschaft, hebben vanaf nu ook toegang tot bonusitems die deze kleding en wagens voor de hoofdrolspelers toevoegen:

  • Mafia: Definitive Edition: Tommy Angelo’s pak en taxi;
  • Mafia II: Definitive Edition: Vito Scaletta’s leren jas en sportwagen;
  • Mafia III: Definitive Edition: Lincoln Clay’s legerjas en muscle car.

Bovendien kunnen spelers zich aanmelden voor een 2K-account om deze bonusitems voor elk spel binnen de Mafia: Trilogy te ontgrendelen:

  • Mafia: Definitive Edition: Black Cats Motorcycle Pack;
  • Mafia II: Definitive Edition: Made Man Pack;
  • Mafia III: Definitive Edition: Classico Three-piece Suit & IL Duca Revolver.

Tijdens de release op 19 mei 2020 werd Mafia II: Definitive Edition automatisch en zonder extra kosten toegekend aan alle bestaande eigenaren van Mafia II op Steam. Bovendien werden op 19 mei alle bestaande Mafia III-eigenaren op PlayStation 4, Xbox One en Steam zonder extra kosten geüpgrade naar Mafia III: Definitive Edition. Spelers die een combinatie van titels bezitten, ontvangen speciale upgrade-aanbiedingen tegen een gereduceerde prijs om de trilogie te voltooien via in-game menu’s binnen elk van de Mafia-titels.

Vandaag staat ook in het teken van de release van de originele orkestrale track list van Mafia: Definitive Edition, die wordt gekenmerkt door de muziek van componist Jesse Harlin. Fans kunnen nu van de volledige track list genieten via verscheidene muziekstreamingdiensten, waaronder Spotify. De soundtrack is ook beschikbaar voor digitale aankoop via Steam, Amazon en Apple Music. Check de retailers voor extra informatie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x