Nieuwe uitbreiding Pokemon trading card game nu verkrijgbaar

thumbnail

The Pokémon Company International heeft zijn eerste reeks producten van de Pokémon TCG-uitbreiding Champion’s Path gelanceerd. De collectie Champion’s Path-speldjes – met onder meer speldjes op basis van de Turffield Gym van Milo, de Hulbury Gym van Nessa en de Motostoke Gym van Kabu – de Elite Trainer-doos van Champion’s Path en de Dubwool V-collectie van Champion’s Path zijn vanaf nu verkrijgbaar bij deelnemende winkels wereldwijd.

Met Champion’s Path kunnen Trainers hun avonturen in de regio Galar ‘herbeleven’ in de Pokémon TCG door het verzamelen van verschillende speldjes met Gym-logo’s en holografische kaarten van de partner-Pokémon van elke Gym Leader. Dit doet denken aan wat ze ervaren in de videospellen Pokémon Sword en Pokémon ShieldChampion’s Path bevat ook een aantal zeer gewilde verzamelkaarten, waaronder elf Pokémon V, zoals Venusaur V, Lucario V en Incineroar V, vier full-art Pokémon V, drie Pokémon VMAX, zoals Alcremie VMAX en Drednaw VMAX in hun Gigantamax-vorm, en één full-art Supporter-kaart.

Daarnaast kunnen Trainers zich alvast verheugen op de volgende Champion’s Path-producten:

  • Speciale speldjescollectie van Champion’s Path (verkrijgbaar vanaf 2 oktober 2020): Verkrijgbaar in twee versies. De ene versie is gebaseerd op de Stow-on-Side Gym en de andere op de Circhester Gym. Elk van beide speldjesverzamelingen bevat verzamelaarsspeldjes met de beide logo’s van elke gym en twee holografische kaarten met de partner-Pokémon van beide Gym Leaders.
  • Hatterene V-collectie van Champion’s Path (verkrijgbaar vanaf 23 oktober 2020): Bevat een holografische promokaart, een extra grote holografische kaart van Hatterene V en vier booster packs van Champion’s Path.
  • Speciale Marnie-collectie van Champion’s Path (verkrijgbaar vanaf 23 oktober 2020): Bevat twee Pokémon V-promokaarten, vijf booster packs van Champion’s Path, een verzamelaarsspeldje en een Pokémon TCG-poster.
  • Nieuwe versies van speldjescollecties van Champion’s Path (verkrijgbaar vanaf 13 november 2020): Verkrijgbaar in drie extra versies die geïnspireerd zijn op de Ballonlea Gym van Opal, de Spikemuth Gym van Piers en de Hammerlocke Gym van Raihan.

Ga voor meer informatie over Pokémon TCG naar pokemon.com/uk/pokemon-tcg/.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x