LOTR: Online opent vandaag de poorten naar Mines of Moria

thumbnail

Turbine, Inc. en Codemasters Online laten vandaag weten dat The Lord of the Rings Online: Mines of Moria nu te koop is. In deze uitbreiding van de meermaals bekroonde online wereld van Midden-Aarde verkennen spelers de oude ondergrondse steden van de dwergen. Daar vechten ze op grote diepte epische veldslagen uit, gaan de confrontatie aan met Tolkiens hersenspinsel ‘de Watcher’, maken de profetische bevrijding mee van Durins Bane en nog veel meer wereldberoemde onderdelen uit de fantasieboeken van Tolkien. De game kent allerlei nieuwe uitdagingen en introduceert daarnaast twee nieuwe klassen, tien extra levels, honderden nieuwe queesten en het langverwachte Legendary Item-systeem.

“The Lord of the Rings Online (LOTRO) heeft naam gemaakt als één van ‘s werelds eerste MMO’s die er op succesvolle wijze in is geslaagd om een bestaand verhaal te integreren in een game. Je waant je in een adembenemende, driedimensionale wereld waarin je op een innovatieve en leuke manier beweegt”, aldus Jeffrey Steefel, Executive Producer van The Lord of the Rings Online. “Met de introductie van Legendary Items legt Mines of Moria de lat nog hoger. In dit groots opgezette, nieuwe systeem wordt het voor spelers mogelijk unieke, krachtige wapens en items te ontwikkelen, die aan de zijde van de helden groeien in kracht. Deze wapens worden integraal onderdeel van de uitrusting van onze spelers en zullen ook helpen bij de avonturen die hen de komende jaren nog te wachten staan als ze in de diverse volgende delen hun tocht door Midden-Aarde vervolgen.”
Enkele nieuwe opties in de uitbreiding van Mines of Moria:

– Legendary Items maken – In The Mines of Moria wordt het nieuwe, revolutionaire systeem van Turbine, waarmee nieuwe items kunnen worden bemachtigd, in LOTRO geïntroduceerd. Spelers kunnen nu zelf unieke wapens of een fantastische uitrusting smeden, speciaal bestemd voor hun klasse. Deze items evolueren gedurende de game zodat ze uiteindelijk eenzelfde reputatie opbouwen als Prik van Bilbo of Glamdring van Gandalf. Deze legendarische wapens winnen aan de zijde van de speler steeds meer aan kracht en worden tijdens het spel aangepast. Uiteindelijk worden het steeds meer items op maat. Daarnaast worden runes toegevoegd en kan de naam veranderen.

– Spreek, vriend, en treed binnen – Moira, of Khazad-dûm zoals ze het zelf noemden, was voor de dwergen de hoofdstad en de mooiste aller steden. Deze enorme ondergrondse wereld in het noordwesten van Midden-Aarde, gelegen onder de Nevelbergen, bestaat uit een immens netwerk van tunnels, kamers, mijnen en onmetelijke hallen en is één van de grootste en gevaarlijkste ondergrondse online omgevingen ooit gemaakt. Vanaf vandaag kunnen spelers honderden nieuwe avonturen spelen en de strijd aan gaan met hordes Aardmannen en de Balrog in de oude ondergrondse stad die de basis is voor de vele moderne adventures die zich afspelen in duistere kerkers.

– Het legendarische verhaal gaat verder – The Lord of the Rings Online: Mines of Moria is Deel II van het verhaal van Lord of the Rings Online. Spelers beleven zes nieuwe books vol nieuwe karakters en content en moeten de heftige troon van Durins Bane moedig tegemoet treden, de Watcher trotseren, Lady Galadriel helpen en veel meer.

– Nieuwe levels – Spelers kunnen nu met hun karakters tot level 60 doorspelen en zo veel nieuwe karaktertrekken, eigenschappen, vaardigheden en nieuwe queesten voor hun klasse verdienen. In het ambachtssysteem is een nieuwe Tier toegevoegd. De spelers kunnen lid worden van een gilde om nog krachtiger items te maken.

– Ontdek twee nieuwe klassen – De Rune-keeper en de Warden, de eerste nieuwe klassen die zijn toegevoegd sinds de lancering van de game, geven spelers de mogelijkheid totaal nieuwe karakters te ontwikkelen en LOTRO op een nieuwe manier te ervaren.

The Lord of the Rings Online: Mines of Moria Standard Expansion en Compilation, inclusief het originele spel, The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar(Deel I), alle updates die sinds de lancering zijn verschenen, en Mines of Moria (Deel II) zijn nu in heel Europa te koop op de bekende verkooppunten. The Lord of the Rings Online: Mines of Moria Special Edition ligt nu in de winkel en bevat naast de content van de Compilation ook unieke digitale en fysieke collectors items.

Voor bestaande abonnees van LOTRO is er nog een extra optie beschikbaar: The Lord of the Rings Online: Mines of Moria Digital Expansion, online verkrijgbaar bij www.lotro-europe.com. Ga voor meer informatie over The Lord of the Rings Online: Mines of Moria naar www.lotro-europe.com.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x