Logitech G kondigt G515-keyboard aan

thumbnail

 Logitech G kondigt vandaag het programma voor TwitchCon Rotterdam 2024 aan. TwitchCon Rotterdam vindt dit jaar op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni voor het eerst plaats in Ahoy Rotterdam. Tijdens deze eerste editie van TwitchCon in Rotterdam organiseren Logitech G en Streamlabs onder andere een exclusieve workshop. Verder introduceert Logitech G vandaag het nieuwe Logitech G515-keyboard.

Tijdens de workshop op TwitchCon wordt ingegaan op de meest recente innovaties rondom Streamlabs. Er wordt gekeken naar nieuwe functies en uitgelegd hoe streamers deze effectief in kunnen zetten. De workshop is erop gericht om streamers te helpen bij het uitbreiden van hun bereik, het versterken van engagement met hun community’s, en het integreren van de Streamlabs-software met OBS. Deze workshop vindt plaats op zondag 30 juni van 12:30 tot 13:30.

Verder is Logitech G ook aanwezig met een Streamer Station Booth, waar in totaal 20 streamer stations beschikbaar zijn. Alle streamer stations beschikken over Streamlabs Desktop, de nieuwe Streamlabs Plugin voor OBS, en een speciale TwitchCon Rotterdam-overlay waar streamers gebruik van kunnen maken. De streamer stations zijn voorzien van verschillende setups, waaronder een setup met het nieuwe G515-keyboard. Daarnaast is er op de booth een simrace-setup met Maxime MXM te vinden. Daarnaast zijn Streamers DanucD en Twoosie aanwezig op de booth om een uur lang te streamen. DanucD streamt op zaterdag van 14:00 tot 15:00 en de stream van Twoosie vindt plaats op zondag van 11:00 tot 12:00. Tenslotte hebben gasten in de lounge-area de mogelijkheid om zich in te schrijven voor een streamer-giveaway, waarmee ze allerlei toffe Logitech G- en Streamlabs-prijzen kunnen winnen. Hiervoor hoeven deelnemers zich alleen aan te melden voor een Streamlabs Ultra-trial of aan te geven dat ze de software al gebruiken.

Naast de activiteiten op TwitchCon kondigt Logitech G vandaag ook het gloednieuwe Logitech G515-keyboard aan. Dit nieuwe toetsenbord is volledig geoptimaliseerd voor de ultieme game-ervaring en maakt efficiënter en comfortabeler typen mogelijk door de combinatie van low-profile toetsen en een dunner ontwerp. Met een strak design van slechts 22 mm hoog is extra polsondersteuning niet nodig. Het toetsenbord beschikt over de nieuwste technologische innovaties, zoals LIGHTSPEED, LIGHTSYNC en KEYCONTROL en is daarmee volledig gericht op performance. De G515 is ideaal te combineren met de populaire Logitech G502-muis, die via wireless pairing met dezelfde dongel verbonden kan worden.

Het Logitech G515-keyboard komt later dit jaar op de markt en krijgt zowel een draadloze als een bedrade versie. De draadloze G515 is aanvankelijk verkrijgbaar voor €149,99. De bedrade versie van de G515 kost aanvankelijk €109,99.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx