A Way Out bereikt nieuwe mijlpaal

thumbnail

Hazelight Studios heeft maarliefst 9 miljoen maal A Way Out verkocht voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Het spel kwam uit in 2018 en is een co-op game. In het spel probeer je de gevangenis te ontvluchten. Het spel werd redelijk goed beoordeeld, zo kun je ook onze review lezen.

A Way Out is een coöperatieve avonturengame ontwikkeld door Hazelight Studios en uitgegeven door Electronic Arts. Uitgebracht in maart 2018, richt de game zich op een uniek verhaalgedreven gameplay-ervaring die speciaal is ontworpen voor twee spelers. Het spel volgt het verhaal van twee gevangenen, Leo en Vincent, die samenwerken om te ontsnappen uit de gevangenis en hun vrijheid te herwinnen. De game vereist dat beide spelers samenwerken om puzzels op te lossen, vijanden te verslaan en verschillende scenario’s te overleven. Wat “A Way Out” bijzonder maakt, is de splitscreen-presentatie die spelers dwingt om voortdurend elkaars acties en perspectieven in de gaten te houden, zelfs als ze online spelen.

De gameplay van “A Way Out” is een mix van actie, avontuur, en verhalende interacties. Terwijl spelers door het verhaal vorderen, ontwikkelen ze een band tussen Leo en Vincent, waarbij elk personage zijn eigen unieke achtergrond en motivaties heeft. De game biedt ook verschillende eindes afhankelijk van de keuzes die de spelers maken, wat zorgt voor een hoge herspeelbaarheid. Door de focus op samenwerking en communicatie biedt “A Way Out” een verfrissende en meeslepende ervaring die zich onderscheidt van andere games in het genre. De innovatieve benadering van coöperatieve gameplay en de sterke nadruk op verhaal maken “A Way Out” tot een memorabele titel in de moderne game-industrie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx