Season 4 Reloaded in Call of Duty: Modern Warfare III en Call of Duty: Warzone – nu verkrijgbaar

thumbnail

Stort je op een geïsoleerde onderzoekspost in de nieuwe Incline Multiplayer-sneeuwmap en ga de strijd aan met grote hoofden in het op pixelkunst geïnspireerde Bitvela. Verwerf krachten in de Mutation Playlist en krijg te maken met grote gameplay-aanpassingen in Havoc. Season 4 Reloaded brengt ook Unstable Rift naar Zombies plus de naweeën van de DNA-bomexplosie bij Popov Power, en meer.

De DNA-bom bij Popov Power is ontploft en Operators in heel Urzikstan melden buitenaardse krachten in de fall-out. Gebruik nieuwe krachten met de Mutation Mode tijdens het Altered Strain Event en verzamel DNA-monsters van gevallen vijanden om genetisch verbeterde loot te verkrijgen. De Season 4 Reloaded-update brengt nieuwe maps, modes, playlists, wapens, events en meer, waaronder Unstable Rift-verkenningen in Modern Warfare Zombies.

Strijd van man tot man met de nieuwe Reclaimer 18 Shotgun met twee vuurstanden en het Sledgehammer Melee Weapon, plus verdien nieuwe Aftermarket Parts en de geanimeerde “Helical Reverb” Weapon Camo voor het voltooien van nieuwe Weekly Challenges.

Drop vanaf nu in Season 4 Reloaded op alle platforms. Ga naar de Call of Duty Blog voor alle officiële mededelingen en aankondigingen, en bekijk de Patch Notes voor de lopende Season 4-updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx