Life Is Strange: True Colors – Wavelengths DLC nu beschikbaar

thumbnail

SQUARE ENIX Ltd. lanceert vandaag LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS- WAVELENGTHS, de DLC voor het nieuwste deel in de hooggeprezen Life is Strange-franchise. Speel als Steph – het geliefde personage dat voor het eerst verscheen in Life is Strange: Before the Storm – en ontdek wat ze beleefde in het jaar vóórdat Alex naar Haven Springs kwam. Draai plaatjes, presenteer een radioshow, ontdek lang verborgen geheimen en geef je toekomst vorm.

Bekijk hier de launch trailer van Life is Strange: True Colors – Wavelengths:
https://youtu.be/DDXMDQgkgHc

In dit gloednieuwe prequel-verhaal speel je als Steph, die wederom tot leven wordt gewekt door actrice Katy Bentz. Word de presentator van KRCT: het beste – en enige – radiostation van Haven Springs. Ontdek in de loop van vier seizoenen meer over Stephs verleden en haar relaties, terwijl ze steeds weer terugkeert naar de plaatselijke platenwinkel en de geheimen ervan ontrafelt.

Draai plaatjes als DJ, geef bellers advies over bordspellen, en swipe door dating-app-matches terwijl je met Steph begint aan een nieuwe baan, afrekent met haar verleden, en haar toekomst in Haven Springs vormgeeft.

Wavelengths biedt een gloednieuwe soundtrack met hits van Girl in Red, Alt-J, Portugal, The Man, Foals, Hayley Kiyoko, Maribou State, en meer emotionerende songs die de toon van Stephs reis zetten.

Mallory Littleton, senior narrative designer bij Deck Nine Games zegt: “Het leek nogal voor de hand liggend om DLC te maken rond zo’n geliefd personage, maar het was echt belangrijk voor ons om dit op een goede manier te doen. We weten dat Steph voor veel mensen een belangrijk personage is, en dat wilden we versterken door spelers toegang te geven tot haar innerlijke monoloog, emoties en interne conflicten.

Deze DLC is echt een liefdesbrief, niet alleen aan Steph, maar ook aan onze community en de mensen die zoveel van zichzelf in dit personage herkennen”

LIFE IS STRANGE: TRUE COLORS – WAVELENGTHS is NU verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc Steam, pc Windows Store, GeForce NOW en Google Stadia. Later dit jaar verschijnt de game ook voor de Nintendo Switch. Deze content vereist het basisspel Life is Strange: True Colors om het te kunnen spelen.

WAVELENGTHS is niet apart te koop maar alleen als onderdeel van de Deluxe Upgrade, Deluxe Edition of Ultimate Edition.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box