Lidia Sobieski onthuld als tweede DLC-personage voor TEKKEN 8

thumbnail

TEKKEN 8 heeft zijn roadmap voor de komende maanden onthuld, met onder andere gevechtsaanpassingen, gratis toevoegingen en het tweede DLC-personage Lidia Sobieski.

Vanaf dit voorjaar zullen er aanpassingen worden gedaan in de gevechten, terwijl het ontwikkelingsteam blijft werken aan het verbeteren van de balans van het spel en de spelerservaring.

Deze zomer komen de eerste gratis updates uit, waaronder de release van een nieuwe stage, het Seaside Resort, en de introductie van de Photo Mode.

In de herfst komt er een gloednieuw verhaal, met Eddy Gordo, gratis naar TEKKEN 8. Extra speltypen, zoals Ghost vs. Ghost of Online Practice zullen op een later tijdstip worden toegevoegd.

Last but not least maakt de premier van Polen, Lidia Sobieski, haar terugkeer in TEKKEN 8. Ze zal deze zomer beschikbaar zijn met een vroege toegang voor bezitters van de Character Year 1 Pass.

Na EVO Japan is de TEKKEN WORLD TOUR nog steeds aan de gang. Spelers over de hele wereld strijden om punten te verdienen en proberen een plek te bemachtigen in de TEKKEN WORLD TOUR Finals. Alle details over de TEKKEN WORLD TOUR zijn hier beschikbaar.

TEKKEN 8 is ontwikkeld door Bandai Namco Studios Inc. en maakt gebruik van de Unreal Engine 5 om de gevechten in de game een nieuw gewicht en sfeer te geven. Elk personage is verbluffend gedetailleerd en er zijn nieuwe dynamische en vernietigbare omgevingen aan de game toegevoegd. TEKKEN 8 is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx