LG brengt 3D gaming naar het beeldscherm

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
8 maanden geleden

Een bril daarvoor dragen lijkt mij totaal niet erg. Voor brildragers misschien wel. Voor hun hoop ik dan ook dat het snel mogelijk is zonder brillen, maar nu is dat zeker nog veel te duur.

Anoniem
Gast
Anoniem
8 maanden geleden

Dit ziet er erg mooi uit !

Anoniem
Gast
Anoniem
8 maanden geleden

Die bril is toch echt een beperking. Zelf zit ik daar al niet op te wachten, maar er zijn genoeg brildragers die dit dus niet kunnen toepassen. Of zouden ze daar ook een toepassing voor hebben? En afgelopen week heb ik ook tijdens een 3d film voorstelling gezien, dat veel kinderen het eng vinden als iets op afkomt.

Anoniem
Gast
Anoniem
8 maanden geleden

het feit dat het van LG is zegt al genoeg voor mij, wachten op een beter merk

Anoniem
Gast
Anoniem
8 maanden geleden

Je kan 3D maken door verschillende lagen op elkaar te leggen met bepaalde dieptes in. Maar dat word op een tv iets te moeilijk denk ik xD Het zal zo ver nog wel komen, gewoon wat projectors kopen en in je woonkamer verspreiden xD

Anoniem
Gast
Anoniem
8 maanden geleden

Zolang die bril op mijn hoofd moet, zeg ik nog steeds nee.

Anoniem
Gast
Anoniem
8 maanden geleden

Wel leuk maar zit nog niet te wachten op 3D gaming. Ik hoop eigenlijk dat er snel een techniek komt waardoor je geen bril meer nodig hebt. Ten eerste scheelt dat een hoop geld en het lijkt mij veel prettig. Ik weet wel dat er aan die technologie gewerkt word door o.a. Philips.


Naar boven
7
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x