Let’s Sing 2024 bevat nieuwe career mode

thumbnail

Let’s Sing 2024 is het nieuwste deel in de langlopende karaoke-franchise en verschijnt op 7 november 2023 – inclusief een gloednieuwe career mode.

In het begin van de carreer mode is de speler nog een beginner die zich aanmeldt voor de muziekacademie. Vanaf daar kunnen spelers zich in zeven verhalende hoofdstukken ontwikkelen tot een beroemde artiest en superster.

Onderweg ontmoet je personages die je helpen je doelen te bereiken, zoals de zangcoaches Zoe en Chloe Young, die je bij je bliksemcarrière zullen begeleiden.

Op de academie maak je niet alleen vrienden, maar krijg je ook met rivalen te maken. Want jullie delen dezelfde dromen en ambities, terwijl er bovenaan de hitlijsten maar weinig plaats is.

Let’s Sing 2024 verschijnt voor Nintendo Switch™, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Welkom op Let’s Sing Academy!

Overtuig je leraren dat jij de potentie hebt om door te breken, neem een manager in dienst en scoor een platendeal om je eerste album uit te brengen. Je stylist verzorgt je looks, en als je de juiste noten raakt, zullen je fans voor nog meer fans zorgen. Je weet nooit welke mogelijkheden de toekomst je zal brengen…

Spelers kunnen in het verhaal vorderen door uitdagingen te voltooien in verschillende spelvarianten. De career mode biedt solospelers volop mogelijkheden om hun zangkunst te verbeteren en alles uit Let’s Sing 2024 te halen, inclusief zanglessen met handige tips, battles en duetten met andere personages en zelfs een jury om indruk op te maken.

Bekijk de volledige tracklist van Let’s Sing 2024 en volg ons op Spotify: https://open.spotify.com/user/s5cfb8de55rgevhbs0w8rezks?si=582e0797eb1c44e3

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx