The Park Playground maakt gebruik van AI in nieuwe VR escape room: The Break-in

thumbnail

The Park Playground, aanbieder van meeslepende virtual reality-ervaringen (VR), kondigt vandaag de lancering aan van zijn nieuwste location-based entertainment (LBE) VR escape room: The Break-in. De nieuwste VR escape room dompelt spelers dankzij AI (artificial intelligence) onder in een volledig interactief en gepersonaliseerd avontuur. The Park Playground is befaamd om zijn free-roam mobiele VR-ervaringen en maakt gebruik van HTC VIVE FOCUS 3-headsets, waardoor gebruikers volledige speelvrijheid meemaken. Zo beleven spelers een ongekende ervaring terwijl ze samenwerken om puzzels op te lossen en ontbrekende kunstwerken te lokaliseren.

Bekijk hier de trailer van The Break-in

The Break-in is ontworpen voor iedereen vanaf 12 jaar en wordt gespeeld in teams van 2 tot 8 personen perveld, die de hoofdrolspelers zijn in het spannende verhaal met overvalthema. Op de plek van de fictieve Crompton Bank moeten teams samenwerken aan een ambitieuze missie om een waardevol meesterwerk terug te halen dat vermist is uit een bewaakte kluis vol AI-gegenereerde kunstwerken. Om het kunstwerk te lokaliseren moeten teams hun weg vinden door de labyrintische bank door puzzels op te lossen, sleutelkaarten te vinden en te navigeren door lasers; dit alles terwijl je het vijandelijke team ontwijkt.

De VR-ervaring bevat spectaculaire filmische momenten, slow motion-effecten en unieke in-game mechanismen waarbij het team, vanuit verschillende locaties in het spel, non-verbaal met elkaar moet communiceren door op een virtuele ruit te krabbelen en vakkundig gebouwen moet doorzoeken om de juiste volgorde te bepalen om het kunstwerk op te sporen.

Peter Vindevogel, CEO van The Park Playground: “Wij zijn van mening dat technologie altijd moet worden gebruikt op een manier die de best mogelijke ervaring voor onze klanten creëert. In dit geval stelt de integratie van AI ons in staat een werkelijk unieke en sociale ervaring te creëren, elke keer dat deze wordt gespeeld.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx