Koop een GeForce RTX 30-series en krijg ‘Marvel’s Midnight Suns’

thumbnail

NVIDIA heeft vandaag aangekondigd dat gamers die bij deelnemende partners geselecteerde GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti, 3060 desktops en GPU’s kopen, gedurende een beperkte tijd een digitaal exemplaar van Marvel’s Midnight Suns ontvangen.

De nieuwe Marvel’s Midnight Suns GeForce RTX 30-series bundel is vanaf nu verkrijgbaar tot 6 januari 2023. Marvel’s Midnight Suns lanceerde eerder deze maand met overweldigende reviews.

Koop GeForce RTX en krijg Marvel’s Midnight Suns
NVIDIA werkt samen met Firaxis Games en 2K Games om Marvel’s Midnight Suns voor een beperkte tijd te bundelen met GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti, 3060 desktops en grafische kaarten, zodat gamers het veelgeprezen Marvel’s Midnight Suns op zijn best kunnen ervaren.

Op een GeForce RTX-pc kunnen spelers Marvel’s Midnight Suns verbeteren met NVIDIA DLSS 2 om de prestaties aanzienlijk te versnellen en zichzelf de ruimte te geven om realistische, meeslepende, ray traced ambient occlusion effecten en ray traced reflecties mogelijk te maken.

Gamers kunnen in aanmerking komende GPU’s en desktops vinden bij tal van systeembouwers en retailers wereldwijd op de Marvel’s Midnight Suns-bundel startpagina.

Marvel’s Midnight Suns 
Van de makers van de veelgeprezen tactische XCOM-serie komt Marvel’s Midnight Suns, waarin het rijke verhaal, de relaties tussen personages, de aanpassingen en de progressie van een RPG worden gecombineerd met de tactische strategie en gevechtsmechanismen van een kaartspel.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx