Meer dan 1500 third party Nintendo Switch-titels in de aanbieding met kortingen tot 60%

thumbnail

Meer dan 1500 titels voor de Nintendo Switch  gaan in de aanbieding met kortingen tot 60%* tijdens de Feestelijke aanbiedingen. De Nintendo eShop-actie begint op 15 december 2022 om 15:00 CET en eindigt op 29 december 2022.


De aanbiedingen bieden spelers een ruime keuze aan ervaringen. Zo kunnen ze met Mario en vrienden een buitenaardse reis maken om een ellendige entiteit te verslaan in Mario + Rabbids Sparks of Hope, of genieten van razendsnelle, open-zone platformvrijheid in Sonic Frontiers. Spelers die graag willen samenwerken met vrienden zullen zeker genieten van de even vrolijke als hectische uitdagingen in It Takes Two.

 

Dans voor de allereerste keer op “Dynamite” van BTS en andere tophits in Just Dance 2023 Edition, nu met nieuwe online multiplayer, personalisatie, meeslepende 3D-werelden en nieuwe songs en modes om je het hele jaar bezig te houden. Temtem biedt toegang tot een gigantisch, multiplayer, wezenverzamel-avontuur, terwijl Bugsnax spelers mee op reis neemt naar Snaktooth Island, woonplaats van de legendarische wezens die half-insect, half-snack zijn.

 

Zodra de aanbiedingen zijn begonnen, is de volledige line-up te zien in de Nintendo eShop of op de aanbiedingenpagina.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx